Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire határozatlan?
Sziasztok. Senkitől se tudok jó tanácsot kapni. :( Az van hogy 3 hónappal ezelőtt bejöttünk egymásnak egy sráccal , de összevezstünk vmin ő nem akart békülni, és gusztustalan amit csinál, csajról csajra megy és nehezen tudom magam rajta túltenni. És nem tudom amikor vele voltam olyan másnak éreztem amikor velem volt annyira más volt velem, olyan "finom". De úgy látszik nem érdekli a dolog pedig próbáltam beszélni vele, de le se szar. Közben van egy srác akivel taliztam tényleg helyes is kedves is jófej is, csak zavar nála h 1 éves kapcsolata nem rég ért véget , és nagyon szerelmes volt a bnőjébe.. így nem igazán tudom hogy tőlem mennyit akar, de hív még talizni és az eszem mondja h menjek el , mert tényleg ritka az ilyen srác, viszont ott motoszkál az a másik fiú is. Meg folyton úgy érzem hogy még több ismerősömmel taliznék hátha jobban összeillünk.. és kb ilyenekért soha nem jöttem össze még senkivel.. Valaki tudna valami tanácsot adni?:/
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!