Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szokta ezt érezni?
Figyelt kérdés
Amikor beszélek valakivel akkor mindig azt érzem,hogy unalmas vagyok és hogy a másik ember alig várja,hogy lelépjek vagy ne írjak/beszéljek. Valaki szokta ezt érezni? Esetleg valaki nem tudja,hogy miért érezhetem ezt?2014. máj. 11. 18:23
11/21 anonim válasza:
Ha nem szeretsz itt beszélgetni, pedig lenne most lehetőséged egy hozzád hasonló kommunikációs szintet megütő egyénnel beszélni, akkor megérdemled sorsodat.
12/21 anonim válasza:
Untatod vagy ilyen szűkszavú a pasi.
Esetleg érdeklődj többet az ő dolgai felől. Hátha akkor jobban megnyílik, bővebb válaszokat ad.
OFF: 63%-os, komoly önmarketinget tolsz. :)
13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves hozzászólásodat,de nem kell azon kiakadni,ha nem szeretek itt beszélni,hiszen nem tudok rólad semmilyen információt és nem hiszem,hogy annak lenne értelme,ha egyszer váltanánk pár szót aztán többet nem beszélnénk.
2014. máj. 11. 19:02
14/21 anonim válasza:
ne hagyd magad felidegesíteni kérdező, csak egy újabb pasi aki itt akar ismerkedni.
15/21 A kérdező kommentje:
Rendben,bár engem amúgy sem idegesít fel:)
2014. máj. 11. 19:14
16/21 anonim válasza:
:):):) :D:D:D
"ha nem szeretek itt beszélni,hiszen nem tudok rólad semmilyen információt és nem hiszem,hogy annak lenne értelme,ha egyszer váltanánk pár szót aztán többet nem beszélnénk."
Mert a beszélgetés nem arra való, hogy megtudj a másikról infókat? Ja bocsáss meg, akkor az embereknek nincs is szükségük megismerni egymást. Mindenki úgy ismeri a másikat, hogy sosem beszélt vele egy szót sem. Na én befejeztem itt. Látom nem vagy más.
17/21 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom én nem egy ismerkedős oldalra regisztráltam,de ha tévedek akkor javíts ki.:)
2014. máj. 11. 19:19
18/21 anonim válasza:
Való igaz, hogy ez az oldal nem kommunikáción alapszik...-.-
19/21 A kérdező kommentje:
Nem a kommunikációról van itt szó. Hanem arról,hogy az emberek 90% tanácsot kérni jár ide, akárcsak én,nem pedig ismerkedni. Ha ismerkedni szeretnék akkor majd regisztrálok egy olyan oldalra. Látom nem tudsz beletörődni,ha valaki nem szeretne veled ismerkedni.
2014. máj. 11. 19:25
20/21 anonim válasza:
Miért kéne beletörődnöm? :) Én a kommunikáció mellett érveltem. Ne gondold már, hogy csak veled lehet értemesen beszélgetni! Szóval sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!