Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nem szeretnek már ismerkedni?
Szia.
csak saját tapasztalatomból írom. én konkrétan meguntam.
most 3 hónapja vagyok szingli (hála a jó istennek)
eddig az első párom akivel másfél évig voltunk együtt az volt a legnormálisabb kapcsolatom de annak is vége lett. utána mindig az idiótákat fogtam ki. Most is van nem egy pasi,aki hajt rám facen is napi szinten írogat.. úgy ,hogy nincs is közös témánk ilyen ha kell ha nem ír és nem lehet lekoptatni a gyereket. És ebben a pillanatban is rám írt valaki facen és már meg sem nyitom mert annyira nem érdekel. Én inkább azokkal a fiúkkal kezdek mostanság akit már ismerek régóta vagy még teljesen új barát/pasijelölt lehet. mert ha már egy-egy hülye üzenettel elrontja az esélyét .. :S
1# Pedig nagyon egyszerű a képlet: Mondd meg neki egyértelműen, hogy nem szeretnél vele ismerkedni. Erre miért nem képesek a nők?
Kérdező:
Ne általánosíts! Szeretnek ismerkedni, legfeljebb foglaltak, vagy nem találnak szimpatikusnak. Ezer oka lehet.
Neten nekem nagyon negatív tapasztalataim vannak, sokkal idősebbek alaklmi, kapcsolatot keresők, írnak legtöbbször akkor is ha ki van írva hogy komoly kapcsolatot keresnék. És leggyakrabban minősíthetetlen stílusba irnak vissza ha megírom, hogy bocsi nem (és nem nagyképűen írok csak nem szokásom húzni senki agyát) vagy indokokat kérnek ami érthető is de ilyenkor ha őszinte vagyok akkor bántom őket ha meg nem akkor az a baj).
Élőben nem nagyon szeretem mert szinte mindíg olyankor találnak meg mikor vagy síkideg vagyok vagy semmi időm csevegni, de annyit dolgozom hogy kb 2 hete voltam 10 percet az utcán saját ügyben egyébként mindíg munkaügyben megyek többynire szűkös határidőkkel. Tömegközlekedés nem játszik, van kocsim azt használom, szabadidőmbe sokat vagyok ismerőseimmel és olyankor jobb szeretek erdőbe menni.
Hasonlóan az elsőhöz én is meguntam, igazán hosszú kapcsolatom még nem is volt (3 hónap volt kb a leghosszabb), akikkel meg találkoztam azokban mindig volt valami amiért nem vonzódtam hozzájuk (általában viselkedésre értem, nem kinézetre) és ezt első találkozás után meg is mondtam nekik, viszont olyan is volt, hogy nagyon szimpi volt egy fiú a randi is nagyon jó volt aztán egyszerűen nem keresett és nem is mondott semmit.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!