Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogyha a fiú dohányzik, akkor a barátnője nehezebben tud teherbe esni?
Figyelt kérdés
Ma Hallottam,hogy ha a fiú cigizik,akkor a lány nehezebben tud teherbe esni.Ez igaz?2014. máj. 13. 15:57
1/9 anonim válasza:
Nem a lány tud nehezebben teherbe esni, hanem a fiú teszi magát kevésbé termékennyé :DD
2/9 anonim válasza:
Igen persze es ovszer sem kell, mert a fust megoli a nemibetegsegeket... BULLSHIT
3/9 anonim válasza:
nem a füst, hanem a nikotin gyengíti a spermiumokat.
4/9 anonim válasza:
igaz. de nincs rá %. most ha azt mondjuk 3% nehezebb, akkor megnyugszol?
5/9 A kérdező kommentje:
Csupán csak kíváncsiságból írtam ki.15 éves lány vagyok és nem élek még nemi életet.
2014. máj. 13. 16:12
6/9 anonim válasza:
Igaz! De ez olyan szint, ami a tervezett teherbeesést nehezítheti! De nem olyan mértékű, hogy emiatt a fogamzásgátlás hanyagolható lenne!
7/9 anonim válasza:
Igen,ez igaz. Ha a fiu fohanyzik, a szervezeteben talalhato.nikotin gyengiti es lassitja a spermiumokat. Ugy is mondhatjuk, hogy meg mielott a mehbe ernenek, elfaradnak es nem kepesek tovabb ,,uszni,, a petesejt fel.
Remelem,h legalabb 1 kicsit segitettem;)
8/9 MnM válasza:
Igaz, főleg ha impotensre dohányozza magát
9/9 anonim válasza:
akkor én ezért nem esek teherbe megszakítás mellett???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!