Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális személyiség változtatható?
Sziasztok.20 éves fiú vagyok és nagyon antiszociális.Kevés barátom van,barátnőm sosem volt.Kerülöm az emberek közelségét,nem járok társaságba vagy bulizni,csak pár emberrel beszélgetek néha és ennyi a közösségi életem.Igazából az esetek 80%-ában semmi kedvem bárkivel is beszélgetni,máskor pedig nem merek/tudok kezdeményezni.Időről időre rám tör ez az érzés,hogy jó lenne egy barátnő vagy egy baráti társaság,de nem megy a változás.
Eddig a külsőmre fogtam sok mindent,szerintetek ez is szerepet játszhat benne?
190 cm magas,viszonylag vékony alkatú(82kg)vagyok.
Viszont ami furcsa,hogy az emberek is távolságtartóak,ridegek velem,míg más haverjaimat megszólítják csajok,anélkül,hogy azok kezdeményeznének stb.
OFF, de # 1:
Nem antiszociális személyiségzavart írt a kérdező, hanem a köznyelvben használt antiszocoálist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!