Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki tudom kerülni, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudom kerülni, hogy újra szerelmes legyek?

Figyelt kérdés
Eddig csak csalódások értek,soha senki nem szeretett viszont, egyszer sem. Nagyon érzékeny, érzelmes, törékeny ember vagyok, szóval volt, hogy 1-1,5 év kellett, hogy kiheverjem. Meguntam, hogy hónapokig sírjak, hogy hónapokig értelmetlennek, sehová nem tartónak, magányosnak, szánalmasnak, üresnek érezzem magam és az életem. Meguntam, hogy nem vagyok elég jó, meguntam, hogy fáj. Igen, sajnos komolyan lelki sérült vagyok, a sok csalódás miatt nem tartom magam szerethetőnek. Eldöntöttem, hogy nincs erre szükségem. Összeszedem magam, a sulira, munkára, karrieremre fogok koncentrálni, a szabadidőmet a barátokkal, családdal, hobbijaimmal fogom tölteni. Kerülni fogom a szerelmet. Ha valaki megtetszik, kerülni fogom, nem fogok nyitni felé,ha pedig ő akar, nem hagyom. Vagy így,vagy úgy, csalódás lesz a vége,mint mindig. Ennek pedig biztos van valami oka, de nem jövök rá, szóval így úgyis változatlanul ez lenne, mint eddig, miért lenne másképp. Erre meg nincs szükségem. Szerintetek ki lehet kapcsolni az érzelmeket? Vagyis inkàbb távolságtartással meg lehet előzni, hogy bármit is érezzek?
2014. máj. 15. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Figyeld meg: most fog betoppanni, ilyenkor szoktak. Murpy mindig bejön.
2014. máj. 15. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
nem lehet. ez ilyen :(
2014. máj. 15. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
nem lehet kikapcsolni. és csak magaddal szurnál ki az ember társas lény és mindenkit ér csalódás és visszautasitás, ez hozzá tartozik. Ez olyna mintha az 1 éves gyerek többet nem akarna lábra állni mert már elesett többbször, ez igy müködik. Tudod esö nélkül nincs szivárvány....
2014. máj. 15. 16:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Dehogy fog most jönni... pont most veszítettem el azt, akiről azt hittem, érez irántam valamit, de nem. Soha ne szeretett senki, pláne nem viszont. Az elmúlt 5 évem csak abból állt, hogy sírtam valaki után. A mostani a legrosszabb, mert tényleg úgy éreztem, vele lehetne valami, működne, ő is akarja. Most elégeltem meg.
2014. máj. 15. 16:54
 5/5 anonim válasza:

Tudod életünk során rendkívül sok csalódás ér minket...de ezekből kell épülni, fejlődni, tanulni. Én azt vallom minden embernek szerepe van az életünkben. És persze van aki egyből beletenyerel az igaziba...de azt hiszem ezeknek a kapcsolatoknak a száma elenyésző. Hidd el engem is ért már nem egy csalódás, sőt az egyik kapcsolatomban az illető meg is erőszakolt...azt hittem sosem fogok tudni többé bízni és szeretni egy férfit. De 3 évvel, 2 kapcsolattal később eljutottam oda ahol most vagyok. Már nem haragszom senkire, már nem fáj semmi és már nem hiszem, hogy bárki miatt is érdemes lenne sírni. Megedződtem és több, mint 1 év 3 hónapja vagyok együtt azzal a férfival, akit szeretek és szeret.

Egyszóval fel a fejjel..."a felhők fölött mindig kék az ég"...

2014. máj. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!