Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
önbizalom vagy életkedv?
Utóbbi nincs előbbi van, de mivel szarok bele mindenbe, így nincs szükségem csajozni se.
Hiába fogytam sokat, még így sem elég... és a bőröm nem követte a fogyást. Ha mindez nem lenne elég, a körülményeim miatt, amiken nem tudok itt és most, vagyis AZONNAL változtatni, csak lassan, nos... nem vagyok képes kezdeményezni egy lánynál/nőnél sem. :\
23/F
Mert úgy gondolom, fogynom kéne és a hajammal sokszor nem tudok mit kezdeni. Belsőre: nem tudom elhinni, hogy képes vagyok dolgokra. Ördögi kör...
Te, Kérdező?
Egy lány
van rajtam kb. 5kg amitől nem tudok sehogy megszabadulni- mellé rossz alkatom van
turiból öltözködök mert drágábra nincs pénzem és erre az alakra nem akarok drága ruhát venni
mellem formája sem tetszik
és jópár rosszul megválasztott "barát" lerombolta ami eddig volt, azt is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!