Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is feladnatok barmit egy nagyon vonzo kulsoert cserebe?
Figyelt kérdés
en barmit.hihetetlen jol megy a tanulas kiskorom ota,de egyszeruen nem erek vele semmit,nem boldogit,ettol csak egy selejt maradok a kulsom miatt az emberek szemeben.
ellenben aki jokepu,izmos,magas fiu,az ugyis bekerul a meno tarsasagokba es barmelyik csajt megkaphatja.nem lealazzak,hanem istenitik.ez olyan jo erzes lehet.nem olyan,hogy mindenki lesz_r es kikozosit.
az ilyen fiuknak mindent elneznek a csajok...hallottam mar,hogy adott ruha a jo pasin dogos,szexi,mig a masikon szanalmas,nevetseges...de ugyanez van a viselkedesformakkal is.mashogy allnak a jo pasihoz,veluk kedvesebbek,erdeklodobbek.
jol megszivtam.
2014. máj. 16. 23:41
1/6 anonim válasza:
De ha jol tanulsz es kesobb meggazdagszol akkor sokkal jobban odalesznek erted mint ertuk voltak.
3/6 A kérdező kommentje:
tanulassal meggazdagodni manapsag ALOM
2014. máj. 16. 23:46
4/6 Költőnő? válasza:
Szeretem mikor olyanok jelentenek ki az életről tényeket akiknek közük nincs hozzá.
5/6 anonim válasza:
Ha olyan hihetetlen jól megy a tanulás, akkor ajánlom pl. a 3.-os fogalmazáskönyvet.
6/6 anonim válasza:
tévúton vagy.
ha antiszociális vagy és edzetlen,akkor csak a vak nem látja,hogy mi lenne a teendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!