Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Apám nem akar elengedi pasimma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám nem akar elengedi pasimmal koncertre? Mivel győzzem meg? Sos!

Figyelt kérdés
Anyum beleegyezett, de mikor apának mondtam akkor egyből ordibálni kezdett h nem megyek sehova. Meg h nem hiszi el h tényleg pasimmal megyek és koncertre, és pasim meg hívja fel őt és kérjen el, de szerintem ez tök ciki.. mert most mondtam pasimnak h hívd már fel apám mert nem hiszi el h veled leszek.. Meg amúgyse szereti pasim az ilyen elkérős dolgokat.. mert fél évig voltunk 1ütt aztán kidobott de most megint együtt vagyunk vagyis ez ilyen próbaidőszak és így nem nagyon akar apával beszélni.. De apa meg azt mondta ha felhív lehet akkorse enged el, de én nagyon szeretnék elmenni mert sok ismerősöm lesz ott és jól érezném magam, utána meg pasimnál aludnék mert nem tudnék már hazajönni mert meszebb lakom mint pasim, szóval mit tegyek? Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 17. 11:05
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Én basztam el a kapcsolatot mert gyerekesen viselkedtem sokszor, de ebbe ne menjünk bele, szóval nekem kell teperjek a kapcsolatért nem neki
2014. máj. 17. 11:15
 12/26 A kérdező kommentje:
de neeee oktassatok már könyörgöm, tanácsokat kértem hogyan győzhetném meg.. nem beszólogatásokat..
2014. máj. 17. 11:16
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

te jó ég...először is kezdjük ott h hány éves vagy? talán ez az egyik oka h faterod nem enged el...a másik meg...rohadt gáz h kérkedni akarsz a pasiddal...

L24

2014. máj. 17. 11:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Ha a srác nem kér el esélyed nincs. Szóval ez van, vagy a "pasid" kér el vagy nem mész. Több opció nincs. Kikönyörögni úgysem fogod tudni.
2014. máj. 17. 11:18
 15/26 A kérdező kommentje:
16 vagyok, de másokat is elengednek a szülei, és nem csinálnak ilyenből ekkora felhajtást, pl anyum is simán belement de apa meg ordibál mégcsak megsem lehet vele higgadtan bezsélni a dolgokat, talán ha normálisan állna a dologhoz szépen megkérném és elmagyaráznám neki és megbeszélnénk szépen mindnet de persze h elkattan az agyam h mondom neki erre leordítja a fejem
2014. máj. 17. 11:18
 16/26 anonim ***** válasza:
16évesen én se engedném el a lányom, ha meg a pasid ennyit nem tud megtenni akkor pedig otthon maradsz.
2014. máj. 17. 11:20
 17/26 A kérdező kommentje:
de mondom 1ik haverommal se ilyenek a szülei.. akkor az én apám miért ilyen? h semmit se enged? másoknak meg engedik
2014. máj. 17. 11:21
 18/26 anonim ***** válasza:

pedig nem sok választásod van

vagy értelmesen higgadtan beszélsz apáddal

vagy a pasid kér el

elszökni egy baromság lenne

légy felnőtt ée lépd meg

ha értelmesen beszélsz akkor mennie kéne

esetleg legyen ott a maád is ,ha már neked nehezen megy

2014. máj. 17. 11:23
 19/26 anonim ***** válasza:

"16 vagyok, de másokat is elengednek a szülei" Tudod, nekem erre mondták mindig a szüleim, hogy nem érdekel h más mit csinál a gyerekével és igazuk is volt.

16 évesen nem csodálom h nem enged el apud, hiszen félt...ez tök természetes dolog hogy félti a 16 éves KAMASZ lányát, még ha nem is mondja meg a szemedbe...Az anyák ilyen téren lágyabbak vagy hogy mondjam és ő ezért enged el téged.

L24

2014. máj. 17. 11:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Hát ajánlj föl valamit cserébe.Mondjuk te csinálsz valami házimunkát egy ideig.
2014. máj. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!