Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el, hogy ne merjenek szemétkedni velem a lányok/nők, érezzék a fölényemet és hunyászkodjanak meg?
Néha előfordul,hogy úgymond szemétkednek/piszkálódnak velem lányok.Ennek oka valószínűleg az,hogy magas vagyok és vékony testalkatú(188cm/80kg)és meglehetősen kisfiús arcú,a viselkedésem is kedves-csendes.
Szeretnék ennek véget vetni és éreztetni,hogy velem nem lehet csak úgy packázni,mert nagyon megjárhatják!
Ennek első lépéseként elkezdtem edzeni,kondizni tömegnövelő étrenddel(fél év alatt 8 kg jött fel) és ehhez kiépíteni egy magabiztosabb,határozottabb,dominánsabb stílust viselkedésben és öltözködésben is.Ezek mellé tervezem,hogy meghagyom majd az arcomon a borostát,bár ez majd attól függ mennyire áll jól.
Szóval még a kezdeti szakaszban járok,de van időm bőven,19 éves vagyok és kb.23-24 éves koromra szeretném elérni a fent vázoltakat.
Vélemény?Ki mivel egészíteni ki a tervet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!