Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mondanátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mondanátok egy csajra, h csúnya, miközben nem így gondoljátok?

Figyelt kérdés
Nem írom le a sztorit,a lényeg,h egykori kedves barátnőm,aki most ok nélkül utál engem,ellenem hangolta a barátját is,aki az én párom haverja...volt.A srác most azon van,h megfúrja a kapcsolatunkat,h a párom szakítson velem.Célzott rá,h én csúnya vagyok.De párom meg azt mondta,h régen olyat mondott neki a srác,h egy házibulin velem szívesebben lefeküdt vna,mint a barátnőjével:S-igen,ezt a páromnak mondta.Szerintetek csak azért sértett meg ennyire,mert azt akarja,h szakítsunk a párommal vagy akkor hazudott vmiért,amikor az utóbbit mondta(mivel a páromat ő és a bnőm által ismertem meg).Ti mondanátok ilyen helyzetben ilyet,ha nem is így gondoljátok?Csak azért fontos,mert alapból nem sok önbizalmam van(sosem volt,ilyennek születtem,nem tom magam hova tenni) és olyan ember vagyok,aki mindent a szívére vesz és képes hetekig rágódni rajta.:((
2010. jan. 1. 18:42
 1/1 anonim ***** válasza:
legegyszerűbb megoldás: sz@ard le mindkettőjüket.
2010. jan. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!