Barátnőm terhes lehet többi lent?
15 éves a barátnőm fogamzásgátlót nem szed. meg van a menstruációja úgy..5 napja és ez idő alatt szexeltünk nem is egyszer óvszer nélkül, mint emlitettem fogamzásgátlót nem szed még. Terhes-e lehet nem élveztem bele csak valami szivárgás stb... miatt?
Értelmes válaszokat várok, köszönöm!

válasza:Lehet!
Es igazan felelotlenek vagytok. Egyszt mert teherbe is eshet, masreszt a nemi fertozesek miatt! Keves az eselye, hogy terhes, de lehetseges! Szulok tudjak, hogy mar nemi eletet eltek?
Kapcsolódó kérdések:
Meg is jött. De azóta nem birok enni, mindentől hányingerem van,fáradtnak érzem magam mindig és szúró érzést érzek a hasam alatt !!
a barátommal le akartam feküdni. próbálta betenni e nem sikerült (pedig már nem vayok szűz) a végén a fenekemre verte. éreztem hogy folyt lefele félek hogy oda is folyt egy kicsit. de egyből ahogy végeztünk én elmentem zuhanyozni.
nos amikor èreztem hogy elmegyek kihuztam.. de fèlek hogy be is ment.. a barátnõm gyorsan kiment fürdõbe kimosni/áttmosni magát... szerintetek lehet terhes???
Kihangsúlyozom hogy védekeztünk gumival és nem szakadt ki. Elég rendesen felfáztam, lehet ezis közrejászik. Segítsetek, kérlek!
1,5 hete pettingeltünk a barátommal, nem feküdtünk le, volt hogy az ő pénisze hozzá ért az én nemi szervemhez, egyszer éreztem is hogy csurran cseppen onnan valami, de nem dugta be. vannak olyan érzéseim hogy meg fog jönni, de semmi. 10.-én kellett volna hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!