Létezik olyan hogy anya fia szexuális kapcsolat?

válasza:Bár ez nem a vicc helye de gondoljátok végig:
Sex: a hímvessző benne van a vaginában
Következtetés: születésnél is benne van a fiú hímvesszője a vaginában valamilyen szinten (kivéve a császárnál) szóval a férfiak kb 99% ezen már átesett.

válasza:

válasza:

válasza:Lépjünk túl a vérfertözös,cigányos anekdótákon.
Én olyat halottam ,hogy a durván testi fogyatékos gyereken az anya "segitett".
Nyilván barátnő szóbasem jöhetett,a prostik is simán sarkon fordulnak. Nem marad sok lehetöség.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Itt konkrétan arra gondolok ,hogy akik mondjuk már több éve évtizede együtt vannak azzoknál nem fordulhat elő ,hogy beleszretnek másik emberbe vagy éppenségel szexuálisan vágynak másra! Mert ugye a szerelem az olyan dolog ami magátol jön és az ember nem tud harcolni...
Miert akarunk orroke ujat, amikor megadatik a stabilistas?
Ti hisztek ebben? Vagy ha már nem vagytok együtt, inkább hagyjuk a másikat, és ne találkozgassanak barátilag? Már kb két hónapja kettő és fél hónapja szakítottunk, de azóta mindig keres msnen mindig ráír, volt h felhívott, vagy írt sms-t... felhozta h lenne e kedvem...
Tudom, hogy kicsit hülyén hangzik! De kiváncsi vagyok rá, hogy ti mit mondtok erre az egészre :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!