Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bevallottam a szextársamnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevallottam a szextársamnak, hogy szeretem, azóta elég feszült a viszony köztünk, nem is szexeltünk azóta?

Figyelt kérdés

kiderült, hogy mégse egy k. va vagyok, hanem egy szerelmes hülye naív lány =(

23/L 24/F

hogyan tovább?

2015. máj. 12. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

# 10

Azért őszintén érdekelne, hogy a hosszabb-rövidebb szexkapcsolatban lévő férfiakról is azt gondolod-e, hogy a farkuk az egyetlen érték, amit nyújtani tudnak. :-))

2015. máj. 12. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es! Én nőként mondom,hogy igen!Vannak olyan férfiak,akiknek nincs más értékük.Mielőtt a férjemet megismertem,volt néhány szexkapcsolatom,ami csak arra épült.Közben persze kerestem az igazit,de a legtöbb pasi egzisztencia nélküli,vagy még mindig egyetemista,szülőkkel élő pasi volt.Hiába néztek ki jól,volt is közös téma,ha a szintemnek nem feleltek meg.És nem arról ban szó,hogy pénzéhes voltam,de ha én külön albiban tudtam lakni egyedül,volt munkám,akkor nyilván nem adom lejjebb.Így igen,csak a farkuk volt érték.Mert szükségletei vannak az embernek.Ha férfi,ha nő.
2015. máj. 12. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

11-es

Félre értettél. A csaj úgy akar komolyabb kapcsolatot, hogy a puncija az egyetlen érték, ami fel tud mutatni. Ahhoz meg ez édeskevés. Nyilván a srác is csak azért keféli, mert semmi mással nem tudta megfogni. Neked elég kenne ha a pasi csak annyit tudná nyújtani neked, hogy jól megdug? És igen vannak, akiknek a faszuk és a pinájuk az egyetlen "érték". Persze lehet, higy másnak tökéletesek lesznek, de a szexre azért ne alapozzunk már.

2015. máj. 12. 15:41
 14/14 anonim ***** válasza:

11-es

Ha zavaros lett volna az előző:

Igen ilyen esetben a férfinak az egyetlen értéke a farka, amit fel tud mutatni. Akik szexkapcsolatot kezdenek nyilván nem is akarnak többet a másiktól, mert akkor a rendes kapcsolat lenne. És ezzel nincs is baj, de ne higgye már azt valaki, hogy pusztán a nemiszerve elég lesz egy komolyabb kapcsolathoz.

2015. máj. 13. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!