Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam a szextársamnak, hogy szeretem, azóta elég feszült a viszony köztünk, nem is szexeltünk azóta?
kiderült, hogy mégse egy k. va vagyok, hanem egy szerelmes hülye naív lány =(
23/L 24/F
hogyan tovább?
# 10
Azért őszintén érdekelne, hogy a hosszabb-rövidebb szexkapcsolatban lévő férfiakról is azt gondolod-e, hogy a farkuk az egyetlen érték, amit nyújtani tudnak. :-))
11-es
Félre értettél. A csaj úgy akar komolyabb kapcsolatot, hogy a puncija az egyetlen érték, ami fel tud mutatni. Ahhoz meg ez édeskevés. Nyilván a srác is csak azért keféli, mert semmi mással nem tudta megfogni. Neked elég kenne ha a pasi csak annyit tudná nyújtani neked, hogy jól megdug? És igen vannak, akiknek a faszuk és a pinájuk az egyetlen "érték". Persze lehet, higy másnak tökéletesek lesznek, de a szexre azért ne alapozzunk már.
11-es
Ha zavaros lett volna az előző:
Igen ilyen esetben a férfinak az egyetlen értéke a farka, amit fel tud mutatni. Akik szexkapcsolatot kezdenek nyilván nem is akarnak többet a másiktól, mert akkor a rendes kapcsolat lenne. És ezzel nincs is baj, de ne higgye már azt valaki, hogy pusztán a nemiszerve elég lesz egy komolyabb kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!