Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nagyobb darab nők azt mondják magukra, hogy áltagos?

Figyelt kérdés
Neten àllandóan ezt a szöveget lökik, de ez nem is lenne baj, hogy hazudnak. Az a nagyobb baj, hogy el is hiszik magukról. Meg, hogy az 55 kilò körüli nők a vékonyak ezt sütik rà a valóban àtlagos nőkre. Tessék elhinni 160 centi körüli méret és 65 kilò màr nem àtlagos, hanem sùlyfelesleges (derék, pocak, csìpő, fenék) aztàn van akinek jól àll van akinek nem, de àltalànossàgban nem lehet kijelenteni, hogy ez az ùn. ìzlések és pofonoktòl függene csak, hogy mire kényszerül ràfanyarodni az férfi. Ugyanez mondjuk 180 cm 75 kilò, mondtam csajnak, hogy az nem àtlagos, erre még ő volt megsértődve.

2016. jún. 20. 19:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
90%
En 174cm es 67kg vagyok es sportolok de nekem alapbol eleg eros a csontozatom szoval annyira megse sok az a 75kilo
2016. jún. 20. 19:54
 12/51 anonim ***** válasza:
83%
Ha tisztaban lennel az atlagszamitassal akkor nem tennel fel ertelmetlen kerdest. Mivel az emberek tobbsege elhizott, az atlag suly joval magasabb most mint 50 evvel ezelott. Tehat tenylegesen egy nagy darab no atlagos is lehet.
2016. jún. 20. 19:54
 13/51 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom, te láttad. Bár a 180 cm magas nő azért magas.

Én 151cm magas vagyok, 50-52kg között, feleslegem pedig nincs.

2016. jún. 20. 19:56
 14/51 anonim ***** válasza:
68%

Sztem nem olyan egyszerű a nők súlyát megbecsülni.

Ne ragaszkodj a számokhoz, inkább názd meg őket úgy egyben. Ha szép, vigyed!

2016. jún. 20. 20:08
 15/51 A kérdező kommentje:
Màr bocs, de ha valaki 30 centivel magasabb valakinél nem indokolja, hogy 30 kilóval is több legyen :))))
2016. jún. 20. 20:09
 16/51 A kérdező kommentje:
Az, hogy az amerikai jòléti tàrsadalomban az elhìzàs miatt az àtlagos fogalma a sùlyfelesleges lett még nem kell, hogy kivetüljön a magyar tàrsadalomra is...
2016. jún. 20. 20:12
 17/51 anonim ***** válasza:
78%

Örülök, hogy megragadtad a lényeget, hogy a felmérés az USA-ban készült (ha elárulom, hogy feketék körében, akkor gondolom végképp nem fogod tudni Magyarországra értelmezni, mert ugye itt nincsenek feketék)

Jah, és társadalmi szempontból Mo erősen a jóléti társadalmak trendjeit tükrözi, attól, hogy egy amerikai jobban él, mint egy Magyar, még igaz, hogy az összes amerikai és európai fényévekkel jobban él, mint a világ 90%-a.

2016. jún. 20. 20:15
 18/51 anonim ***** válasza:
50%

Én azt tapasztalom, hogy a nagyon túlsúlyos nők mondják azt magukról, hogy "hát..van rajtam egy pár kiló, kicsit husis vagyok"

Ezt 90 kilósan mondják...

2016. jún. 20. 20:21
 19/51 A kérdező kommentje:
Usa a kövér emberek orszàga, ezt nyugodtan ki lehet jelenteni. Innentől kezdve nem reprezentatìv kivetìteni màs tàrsadalmakra is a felmérést
2016. jún. 20. 20:22
 20/51 A kérdező kommentje:
Sajnos amikor màr tényleg be kéne adagolni, hogy nem kis darabok, akkor kezdik el husikàzni a hàjukat.
2016. jún. 20. 20:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!