Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nagyobb darab nők azt mondják
magukra, hogy áltagos?
Figyelt kérdés
Neten àllandóan ezt a szöveget lökik, de ez nem is lenne baj, hogy hazudnak. Az a nagyobb baj, hogy el is hiszik magukról. Meg, hogy az 55 kilò körüli nők a vékonyak ezt sütik rà a valóban àtlagos nőkre. Tessék elhinni 160 centi körüli méret és 65 kilò màr nem àtlagos, hanem sùlyfelesleges (derék, pocak, csìpő, fenék) aztàn van akinek jól àll van akinek nem, de àltalànossàgban nem lehet kijelenteni, hogy ez az ùn. ìzlések és pofonoktòl függene csak, hogy mire kényszerül ràfanyarodni az férfi. Ugyanez mondjuk 180 cm 75 kilò, mondtam csajnak, hogy az nem àtlagos, erre még ő volt megsértődve.
Ha egy rendőr megállítana téged, miközben kombájnt vezetsz, majd igazoltat, de nincs rá jogsid, te is azt akarnád elmagyarázni neki, hogy csak egy nagyobb traktor vagy. Na, a nők épp így nézik hülyének a férfiakat. :D
2016. jún. 20. 21:05
32/51 anonim válasza:
Nem véletlenül szokták mondani, hogy a BMI index nagyon elavult, és amit Te erőltetsz, az a BMI-n alapul, magasság/tömeg párosokat alkotsz, hogy mi az egészséges.
Tudod, egy 180/110-es férfi az sovány vagy kövér? Ugye nem mindegy, hogy az úriember 110 kiló izom, mert fizikai munkát végez, vagy 110 kiló zsír, mert a fotelben tvkapcsolóval a kezében edz...
Ugyanez igaz a nőkre is. Egy 55 kiló még bármit jelenthet, lehet egy vékonyabb, lehet sportosabb, és lehet elhízott. Ahogy az elején is mondtam a tömeg semmit nem jelent a centikkel inkább lenne érdemes varázsolni, vagy még inkább a tükörrel.
2016. jún. 20. 21:07
33/51 A kérdező kommentje:
Te csak hiszed, ez csak a nagyibb sùlyok esetében érvényes...az àtkag 160 cm 55 kilò az sport mellett és nélkül sem lehet elhízott. Egy 160 cm 60 kg màr inkàbb, 65 meg egyenesen gurul màr.
2016. jún. 20. 21:14
34/51 A kérdező kommentje:
Nagyobb*
2016. jún. 20. 21:15
35/51 anonim válasza:
menthetetlenül buta vagy. sajnállak.
a magam részéről lezártam a beszélgetést, további jó megmondást.
2016. jún. 20. 21:16
36/51 anonim válasza:
Figyu, mehet itt a szájkarate, de nem túl egzakt vita ez így. Mutassatok képeken példát arra, hogy mi a már éppen elhízott és mi a még pont átlagos és mondjátok meg, hogy szerintetek milyen magas és hány kiló az illető.
2016. jún. 20. 21:17
37/51 A kérdező kommentje:
Képről azonnal megmondom hàny centi és hàny kilò az illető, ebben igazàn profi vagyok. Talàn kezdjük is a 80%-ossal, aki valòszìnüleg vàlaszaival magàt is védte. :)
2016. jún. 20. 21:23
38/51 anonim válasza:
Engem a sikereim definiálnak, nem a pofátlan beszólogatásod. :) A kérdésed viszont magáért beszél. ;)
Amúgy kb. 163 centi vagyok.
2016. jún. 20. 21:31
39/51 anonim válasza:
80%-os férfi, így nem kell magát védenie.
2016. jún. 20. 21:32
40/51 A kérdező kommentje:
A kérdés alapból külsőről szólt, ìgy nagyon szànalmas, hogy a sikereidről beszélsz miutàn védhetetlen a posztod :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!