Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a mondás, hogy a legjobb nőt is unja valaki?
Ezzel a kérdéssel több kérdést foglalnék össze:
1. Attól hogy nagyon jó teste van szép arca, előbb-utóbb az ő pasija is meg fog nézni más nőket, hogy de jó csaj a másik (utcán és neten)?
2. Attól hogy megnéz más nőket (akár utcán akár neten) és szereti is a nőjét, nem gondolkodik abban hogy de megcsalná, azzal a másikkal, igaz?
3. Mikor kell aggódni, hogy a pasi esetleg másra vágyik? Milyen jelek vannak?
4. A férfiak nem féltékenyek ha a barátnőjük más pasikat néz meg?
Nem vagyok tini, csak szeretném megérteni részben a férfi gondolkodás módot, és más tőletek hallani ezeket, mint a nők lapján olvasni, igazán "hiteles" forrásból...
Nos rendben.
1. Ez így van, meg fog nézni más nőket is és inkább előbb, mint utóbb. Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire vagy te szép, de inkább küldök egy rövid videót, ami elmondja ennek a hátterét(remélem tudsz angolul): https://www.youtube.com/watch?v=A9WZFeA4FzI
2. De, gondolkodik, majd megy tovább, talál egy másik puncit, azon is gondolkodik, majd azon gondolkodik, hogy kéne enni valami a KFC-ben, aztán azon, hogy "Az éjjel soha nem érhet véget...",stb.
Számunkra nem jelenti minden egyes gondolatunk egy életre való elköteleződést valami mellett.
Inkább csak szórakoztatjuk saját magunkat.
3. Ez talán a legegyszerűbb. Amikor hisztizel, féltékenykedsz, visszautasítod, érezheted rajta a dühöt,a csalódottságot. Sztem mi elég nehezen tudjuk elrejteni az érzelmeinket, még ha direktben nem is fejezzük ki azokat.
Na ha ezen jelek állandósulnak rajtunk(vigyázat, hozzá tud szokni a szemed és azt hiszed, hogy így normális, pedig nem), akkor van min aggódnod, mert az önszórakoztatásból kiútkeresés lesz.
A másik, amit érdemes figyelned, hogy az ágyban hogyan viselkedünk veled, változik-e valami. Ha volt már olyan, hogy meghíztál és érezted, hogy kevésbé tetszettél már, akkor tudod, miről beszélek.
4. Változó. Én nem vagyok, de van, aki igen.
Általánosságban azonban igaznak tűnik, hogy minket kell vizuálisan stimulálni, míg a nőket érzelmileg kell megfogni, szóval nálunk az a jogosabb féltékenység, ha valaki sráccal érzed jól magad, sokat gondolsz rá,stb.
Ha van még kérdésed, csak nyugodtan.
2# mindenben eggyetertek es kerdezo ez a valasz maximalisan igy van!
Bar en a 2 es kerdesnel ha megnezek mas not azon gondolkozok hogy milyen motort vegyek amivel lenyugozhetem a parom :)) de igen kajan is sokszor gondolkoztam :D de azon hogy hu de jo no mikozben bomba nom van sosem :)
Kérdező
Ien, ez is egy nagyon találó és igazat szóló videó, de úgy vettem észre, hogy a nők nem hajlandók ezt elfogadni, inkább csak valami férfifelmentésnek látják és ignorálják.
4-es
Keress rá a neten, hogy miről szól, minek a himnusza az a dal :)
Hidd el nekem, hogy az EB siker akkora lökést fog adni a magyar férfiak kollektív tudatalattijának, hogy a következő 1 évben növekvő önbizalomról, sikerekről megújulásról fog beszámolni az egész ország.
Talán még a GDP-n is meglátszik majd a hatása :)
Megpróbálom egy nők által is értelmezhető (bár nem teljesen passzoló) példával illusztrálni a dolgot:
Meglátsz egy szupercsini ruhát a kirakatban. Vágysz rá, gyűjtesz rá, amikor megvásárolod, úszol az örömmámorban, úgy érzed, egész életedben erre a ruhára vágytál, imádod hordani. Telik-múlik az idő, és még mindig tetszik ugyan, szívesen hordod, de már nem okoz olyan eufóriát, mint első alkalommal. Megszokottá válik, ettől kevésbé lesz vonzó.
Az, hogy hosszú távon szívesen hordod-e a ruhát, azon múlik, hogy mennyire érzed kényelmesnek. Ha kellemetlennek érzed az anyagát, szúr, bevág, stb., akkor egy idő után már hiába tartod szépnek, egyáltalán nem hordod szívesen. Ha kényelmes, akkor megszereted azért, mert jól érzed magad benne, és így továbbra is szépnek látod, ha nem is annyira, mint első alkalommal.
Természetesen a példa sántít annyiban, hogy ruhából több is lehet egy nőnek, míg társból (jó esetben) csak egyet tartunk, csak magát az érzést próbáltam illusztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!