Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "szeretet-prostitált"? (bővebben lent)
Nem trollkodás céllal írom ki, jó lenne ha nem jelentgetnétek.
Gondolkodtam ezen egy ideje, hogy mire lenne szükségem és úgy érzem számomra a szex nem jelent annyit, mint a meghitt, szeretetben teljes légkör. (Jelenlegi állapotomban legalábbis). Szexre lenne módom, még ha néha nehzen is, de nem erre hajtok. Egyik numera olyan mint a másik, ha nem társul hozzá az a légkör...
Sokkal inkább megmelengetí a lelkem ha arra gondolok, hogy milyen jó érzés összebújni valakivel a puha ágyban, szorongatni egymást, nyugodtan és békésen átérezni az egészet... A szex viszont megint más. Arra is tudok vágyni, néha túlságosan is, de amíg ez utóbbi elérhető könnyen, addig az elsőre sok nő nem vevő, mert unalmasnak tituláláják.
Egy idézet foglalja ezt jól össze:
"Mit keresett egy eunuch egy nyilvánosházban? – kérdezte.
– Még akik nélkülözik a férfiszervet, azok sincsenek híján a férfiszívnek, felség – felelte Szürke Féreg. – Ennek azt mondták, Bátor Pajzs szolgád időnként pénzt adott a bordélyok asszonyainak, hogy feküdjenek le vele és öleljék."
Szóval valami ilyesmi. Régebben gondoltam rá, hogy talán 2 párhuzamos kapcsolatra lenne szükség az egyik a vágyaknak a másik a léleknek és a szívnek. Az első egy olyan nővel aki nagyon kívánatos, vonzó, a másikat pedig akár olyasvalakivel is aki inkább átlagos, de fontosabb, hogy bizalomgerjesztő és védelmező típusú legyen. Hallgassa meg a dolgokat amik a lelkem nyomasztják, de nem mondhatom el sekinek, öleljen egész éjjel, de nem szexális értelemben véve. Úgy mindösszesen 1-2 dolog merül fel, ami viszont még az itteni kemény dolgokon érlelt bandának is túlzás lenne. Ez a nő amúgy lehetne idősebb is max 10-15 évvel és az sem zavarna, ha magas vagy szélesebb alkatú lenne. De ez nem lenne tisztességes, és tükörbe se nagyon tudnék nézni, így ez nem működhet.
De vissza az eredeti témához! Van-e olyan "prostituált" aki ilyesmit vállal? Időnként csak annyit tenni, hogy végighallgat, megveregeti a vállamat, ölel amíg szeretném, elringat és megfőzi a kedvenc kajámat és nem bánt vagy sért meg semmivel, hanem hagy "feltöltődni" a mindennapok háborújára? Normál esetben ezt egy rendes kapcsolatban lehetne még megtenni, de abban eddig siralmas tapasztalataim vannak (sok saját hiba, sok a partnerek részéről), illetve nem is élek olyan helyzetben, hogy elérhető legyen. Szerelmes pedig nem tudok lenni (képtelen vagyok rá)
erre a mondatodra reagáltam a 9-est konkártan:
"Időnként csak annyit tenni, hogy végighallgat, megveregeti a vállamat, ölel amíg szeretném, elringat és megfőzi a kedvenc kajámat és nem bánt vagy sért meg semmivel, hanem hagy "feltöltődni" a mindennapok háborújára? "
Ez nem normális dolog.
Az én életem nem ilyen.
Nem lehet ezt a rettenetes életet egyedül a párkapcsolattal ellensúlyoztatni.
Környezetet kell merni váltani, és akkor nem szedsz be a környezetedből sértéseket, nem kell az életben senkivel háborúznod.
Avval már sokkal előrébb vagy, mint most.
És mivel CSAK Magyarországon 400 000 ember él a jézusi szeretet szintjén vagy afölött, és mivel egész életében nem kerül 2-3000 főnél több emberrel kapcsolatba senki, simán le lehet élni egy egész életet úgy, hogy egyáltalán nem is találkozol olyannal, aki valaha bánt mást, akivel harcolnod kell, stb.
Csak ki kell szállni az olyan emberek környezetéből, akik másokat sértegetnek és harcolnak egymással.
Merre vannak azok akik nem azok a tipikus "jópofizós", de azonnal hátbatámadós emberekék? Akik nem fúrnak meg támadnak? Nem csak érdekből barátkoznak?
Kérlek hanyagold a vallásokat, nem nekem való az amikor tilos enni ("böjt" meg "húshagyó kedd") és még brunya után is gyónni kell, ha élveztem.
Brokkoli, légyszi ne poénkodj.
14: Egyáltalán nem értem, hogy miről beszélsz.
A számok alapján hozzászólásokra válaszolsz de tartalmilag semmilyen köze nincsen a válaszaidnak az általad feltüntetett hozzászólásokhoz.
Szerintem valami nagy gebasz van az észjárásoddal.
Már hogyne lenne.
Egy "Brokkoli" nicknevű figura jön ezzel a vallási maszlaggal állandóan, de csak trollkodásból, szemétkedésből. De nem mondok ezzel újat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!