Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár szétmegy, akkor kié a gyerek?
Nem akarok kötekedni, de írtad, ho nagyon kereset keres, ami kb 300.000ft/hó. Szerinted az kevés? Na az ilyenek miatt gondolják azt a férfiak többsége ezen az oldalon, hogy a nők csak a pénzre mennek!
A kérdésre pedig a válasz, hogy általában az anyánál maradnak a gyerekek. Kivéve, ha bizonyítani lehet, hogy valóban alkalmatlan a gyerekek felnevelésére.
5 személyre 300.000? Plusz van 4 állat is. 5személyre ez egyelő a semmivel, ha a nőt nem segítenék a szülei, kb éhen halnának. Én 24 vagyok, de nekem kevés lenne egyedül is, de légy szíves ne menjünk bele ebbe, mert ez nem az a téma.
És a 3 gyerek tuti, hogy ugyanahoz a szülőhöz kerül? Az nem lenne alkalmatlanság, hogy a nőnek nincs bevétele?
A nőnek van bevétele gyed,csp majd gyerektartás.
És ott a két ingatlan.Többet ér mint egy munka amiből akármikor kirakhatnak...gondolom az egyik lakás ki van adva (vagy lesz) albérletbe.Vagy ha sürgősen pénz kell,hát eladja.A gyerekeket a bíróság nem választja szét,és általában az anyának ítéli (pláne ha gyed-en van akkor minimum az egyik gyerek 3 éven aluli,pláne nem ítélik apunak)
Nincs kiadva. Sürgősen, alacsony áron alul eladni? Érdekes logika... van egy majdnem 3 éves gyerek egy 5-6 és egy 7. Nekem a barátnőmről van szó, de ha logikusan nézem akkor a gyerektartásból, hogy tudja ellátni a 3 gyereket? Illetve, suli, ovi mellett hogy tudna majd dolgozni is és segíteni a gyerekekt a tanulásban? Ő is ezen agyal, hogy nagyon nehéz helyzetben van.
8, Mi van? Primitív vagy, az van. Nem, a barátnőm a nő, és ez egy kérdés. ha nem tudsz választ te "mi van?, egysejtű" akkor ne válaszolj. Mellesleg sose jönnék össze gyerekes férfivel, max szexre. Tudod akit vinni lehet azt viszik is. És sose a 3. fél a hibás. ;)
Elmegy dolgozni. Nők százezrei tudják megoldani, hogy munka mellett gyereket nevelnek... nagyon ritka, hogy egy nő otthon tud maradni a gyerekekkel. Van ilyen, de borzasztóan ritka!
Kapja a családi pótlékot plusz a gyerektartást, kiadja az ingatlant.
Ha a válóperen kijelenti, hogy márpedig ő nem akar dolgozni, akkor azért van rá esély, hogy ne ő kapja a gyerekeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!