Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elcsábítani egy teljesen elérhetetlen férfit?
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 22:25
11/21 anonim válasza:
Gondolom akkor felettesed, nem?
12/21 A kérdező kommentje:
Igen...olyasmi. :)
2016. jún. 25. 22:45
13/21 anonim válasza:
De hogy engem miért nem akar már egy nő elcsábítani, pedig a testem is jó, edzett, pl. 40-es karom van kb...együtt számítva a jobbat és a balt. :)
14/21 anonim válasza:
13-as
A női bugyi a hatalom, az erő ígéretére lesz nedves.
Ez van, légy középvezető és vegyél egy szaros 400k-s 20 éves BMW-t a németektől.
15/21 anonim válasza:
Akkor egy cipőben vagyunk, nekem is "felettesem"-ről van szó.
16/21 anonim válasza:
csak viccből írtam,hogy 40-es karom van. nem volt jó poén? Semmi humor érzéketek. Ennyire oda csap a meleg? :)
18/21 anonim válasza:
16 os én felröhögtem rajtad, tetszett.
19/21 A kérdező kommentje:
Azért írjatok a kérdésemre is valamit. :D
És amúgy a kiszemeltem nem is gazdag, és nem is izmos.
2016. jún. 26. 00:51
20/21 anonim válasza:
nem gazdag de a netto 300-at + cafeteria hazaviszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!