Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barátnőmnek igaza lehet?
Van egy barátom 9 hónapja... 27 éves vagyok,Ő pedig 40 házas.de mondta elválik.igaz eddig még nem történt meg mert nem tudna hova menni.albérletet meg nehezen fizetnénk aztmondta mert kettönk fizetése230 ezer körül van.de szeretne tölem gyereket csak félek itthon tuti kitagadnak mert nem ez az elsö házas barátom.ö viszont azthiszi őis ideköltözhet majd.imádom nagyon.Havonta egyszer tudunk egy éjjelt együtt lenni akkor jön el a feleségétöl " éjjeles müszak" néven.Barátnöm szerint csak átver és mivel hazudik otthon nemfog elvállni.( szerintem nem hazudna).a lényeg most éjjel együtt voltunk és 3-szor szexeltünk 15-20 perc volt egy menet. de már a második is rettentöen fájt volt,hogy abba kellett hagyni.elmondtam barátnömnek aki állitja,hogyha megsért belül baj lehet belöle.igaza lehet?
Kicsit hosszu lett bocsánat
Igen, egy k..va vagy, egy ingyen p..nci, akinek még a csillagokat is lehazudják, te pedig el is hiszed.
Nehogy már 230 ezerből ne jönnétek ki ketten egy albérletben. Ez ugye csak egy jó vicc akarna lenni? :D
Térj észhez! Minek kezdesz te házas emberrel, szerető vagy és az is maradsz, ha ezt az életet folytatod!
köszönöm.nem gondoltam,hogy neki lehet igaza...
de aztmondta a gyerekek miatt nem akar lépni mert tetö kell a fejük fölött lenni.de évek ota nemis alszanak együtt.volt már egy házas férfival elötte dolgom pár honappal ösem vált el csak igérte.de ez most remélem máslesz.itthon kiakadnának ha megtudnák,hogy nem vált el még
Egyébként pedig 27 éves vagy, felnőtt nő elméletben!
Szüleidnek mi köze hozzá, hogy te kivel vagy?
Az a te magánéleted!!! Semmi beleszólásuk sincs.
Ha elcseszed az életedet, akkor elcseszed. A te életed, vállald tetteidért a felelősséget! :)
Hat pedig ha annyira szerelmes lenne beled akkor elvalna. Attol meg mint apa nem szunik meg letezni.
Ez igy kenyelmes neki. Van havonta egy jo dugasa, otthon az asszonyka kiszolgalja. Ennyi a tortent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!