Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek örül, csak nekem nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenkinek örül, csak nekem nem?

Figyelt kérdés
A párom olyan jókat elbeszélget másokkal, látom rajta az örömöt amikor van valaki, akihez szólhat. Mi nagyon keveset találkozunk egy ideje, ezt mondogatja is, hogy neki igy nem jó, sokszor rosszkedvű ez miatt. Nem birom otthagyni a munkám mert másik még nincs (talán szeptembertől lesz), igaz megengedhetném magamnak egy időre h ne dolgozzak (a spórolt pénzemből ellennék) de akkor mindenki megint azzal fog kritizálni, hogy semmit nem csinálok és ezt nem akarom hallgatni. Mit tegyek?
2016. jún. 26. 20:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Szereted a munkad? Miota vagytok egyutt?

Azt ,hogy kilepsz e a munkahelyedrol azt csak Te dontheted el. De ne a pasi miatt tedd csak magadert! Azt meg ,hogy kritizalni fognak masok az az o bajuk,ne foglalkozz veluk. Tudod mindenki jobban tudja a masiknak mi a jo;)) De sajat haza tajan nem nez szet senki ;)/ En epp most mondtam fel kozel 7ev utan... /

2016. jún. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!