Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen érzés mikor álló farokkal cserben hagy titeket a barátnőtök? :D
itt arra gondolok mikor azt hisztitek hogy lesz szex van ez meg az de végül szex az nincs :dddddddddd
mit tennétek ha ezt csinalná veletek egy lány? idegesek lennétek? lányok ti csinálnátok ilyet direkt?
Egy világ dőlni össze bennem. :D De ha szexin az agyam húzza, legközelebb ezért leteperem. :)
Bosszút nem merek állni, mert egy nőt nem szabad flhúzva hagyni. Az megöl.
23/F
kitudnád jobban fejteni???,?
szar érzés hát ezzel sokat modnatok
Lány vagyok, már mi a búbánatért csinálnék ilyet direkt? o.O
Most gondolj bele, hogy mész haza, és anyukád telefonon megmondja, hogy a kedvencedet főzte ebédre. Majd hazaérsz, lelkesen várod a finomságot, és közli, hogy "besz..tad, csak trollkodtam, nem kapsz semmit". Na, ez hasonló, csak a szex mondjuk többet jelent, mint egy kaja.
Soha nem okoznék szándékosan csalódást a páromnak, inkább előre megmondom, hogy bocsi, de most nem, bár ez ritka, inkább rámászok.
Az exem férfi létére ezzel szórakozott, elkezdett tapizni, csókolgatni, majd közölte, hogy ja amúgy nem lesz semmi. Szándékosan húzta az agyam. Még 1-2 alkalommal talán tolerálható, de hosszútávon szerintem nagyon irritáló, gyerekes és undorító viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!