Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez igaz?

Figyelt kérdés
Egy haverom tanácsa:Ha komoly kapcsolatot szeretnél egy nővel legyen saját lakásod.Hiába van munkád ha nincs saját lakásod.Egy lány sem szeretne a szülővel lakni együtt és amig nincs saját lakásod egy lány sem fog veled komoly kapcsolatba menni.A nőknek sokkal vonzóbb egy saját lakással rendelkező pasi sem mint egy szüleivel lakó.Ha lesz saját lakásod akkor sikeresebb leszel a nőknél. (28f)
2016. júl. 1. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaz.

DE! egy saját lakás nem elég a sikeres csajozáshoz valamint ha nincs saját lakásod, még lehetsz sikeres a csajozásban.

De összességében igaz, hogy ha saját lakással is rendelkezel az plusz pont. Nálam legalábbis most hatalmas plusz piros pont.

2016. júl. 1. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
igaz, a te korodban már főleg. mindjárt 30 vagy, azért ilyenkor már kicsit gáz szülőkkel lakni.
2016. júl. 1. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:

28 évesen ha komolyabb nőt akarsz akkor igen kell a saját lakás, vagy legalább saját albérlet.

Viszont ha 28 évesen egy tini 17-22 közti lányt akarsz akkor nekik jó a szülőnél is, ők még nem akarnak és nem gondolkoznak hosszabb távon max 1-2 évben.

2016. júl. 1. 20:25
 4/9 anonim ***** válasza:
63%

Van benne valami. Az én fiam 22 éves, jó állása van, 200 nettó alatt nem szokott kapni, de egy házban lakik velünk, igaz külön lakrészben. Ezt 2 éve alakítottuk ki neki, így ha akar együtt van velünk, ha akar elvonul a csajával.

Biztosan plusz pont, de 1000 meg egy fiú lakik a szülőkkel, és mégis találnak normális csajt. Ja persze, a szülő is legyen normális.

2016. júl. 1. 20:26
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Férfi vagyok, de nem igaz. Sok férfi magából indul ki, ezért magyaráz bele mindenfélét a női nembe. A saját nyomorukat vetítik ki.
2016. júl. 1. 20:29
 6/9 anonim ***** válasza:
alig vagyok nálad idősebb de amikor én szóba hozom a klassz fizumat(nem számszerűen hanem hogy elégedett vagyok vele) meg hogy van lakásom...akkor elkönyvelnek anyagias beképzeltnek,mert túl hamar beszélek erről...hát most miről beszéljek? mi volt a kedvenc rajzfilmm huszonvalahány éve? ha nem hozom elő akkor meg persze hangtalanul tűnnek el :-(
2016. júl. 1. 20:32
 7/9 icu75 ***** válasza:
A párom 30volt amikor megismerkedtünk,nem volt lakása mert elvált és a volt neje meg a kislánya maradt a lakásban. Ettől számomra nem volt kevésbé vonzó,sosem érdekelt a férfiak anyagi helyzete, ha az illető nem lusta és eltartja magát az elég.Az "készbe beleülni"csak a "gyámoltalanabb" nőket meg a pénzsóvárokat érdekli minden másnál jobban. Ha valaki közösen gondolja akkor lehet közösen "terhet vállalni" albérletbe menni,lakáshitelt igényelni.
2016. júl. 1. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Nálam semleges.

Ha van lakás, tök jó, mert megkönnyíti az együttléteket (függetlenül attól, hogy mennyire hosszú távra tervezünk) - itthon ugyanis anyám az úr, és nem enged be férfit...

De ha tartós párkapcsolat szempontjából gondolkodunk, akkor teljesen mellékes. Sőt, talán még jobban is örülök neki - egy közösen kiválasztott új otthonban együtt alakítjuk ki az életünket. A fent írt esetben pedig arról szólna a dolog, hogy nekem rossz, mert alkalmazkodni kell, és a pasinak is rossz, mert fel kell adnia a megszokott dolgait.

Szóval ilyen szempontból még jó is, ha nincs lakás. :)

Azt a részét viszont megerősítem, hogy a szülőknél lakás nem opció, mármint közösen nem.

2016. júl. 1. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam igaz. Nekem is van saját lakásom, neki is legyen már.
2016. júl. 1. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!