Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez igaz?
Igaz.
DE! egy saját lakás nem elég a sikeres csajozáshoz valamint ha nincs saját lakásod, még lehetsz sikeres a csajozásban.
De összességében igaz, hogy ha saját lakással is rendelkezel az plusz pont. Nálam legalábbis most hatalmas plusz piros pont.
28 évesen ha komolyabb nőt akarsz akkor igen kell a saját lakás, vagy legalább saját albérlet.
Viszont ha 28 évesen egy tini 17-22 közti lányt akarsz akkor nekik jó a szülőnél is, ők még nem akarnak és nem gondolkoznak hosszabb távon max 1-2 évben.
Van benne valami. Az én fiam 22 éves, jó állása van, 200 nettó alatt nem szokott kapni, de egy házban lakik velünk, igaz külön lakrészben. Ezt 2 éve alakítottuk ki neki, így ha akar együtt van velünk, ha akar elvonul a csajával.
Biztosan plusz pont, de 1000 meg egy fiú lakik a szülőkkel, és mégis találnak normális csajt. Ja persze, a szülő is legyen normális.
Nálam semleges.
Ha van lakás, tök jó, mert megkönnyíti az együttléteket (függetlenül attól, hogy mennyire hosszú távra tervezünk) - itthon ugyanis anyám az úr, és nem enged be férfit...
De ha tartós párkapcsolat szempontjából gondolkodunk, akkor teljesen mellékes. Sőt, talán még jobban is örülök neki - egy közösen kiválasztott új otthonban együtt alakítjuk ki az életünket. A fent írt esetben pedig arról szólna a dolog, hogy nekem rossz, mert alkalmazkodni kell, és a pasinak is rossz, mert fel kell adnia a megszokott dolgait.
Szóval ilyen szempontból még jó is, ha nincs lakás. :)
Azt a részét viszont megerősítem, hogy a szülőknél lakás nem opció, mármint közösen nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!