Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott most meg szinte már zaklat?
Kicsit bonyolult a dolog, mindíg is duci voltam nem igazán tetszettem senkinek. Megismerkedtem valakivel akivel egy városban élünk néhányszor lefeküdtúnk egymással nekem ő volt az első kicsit elbíztam magam azt hittem tetszek neki...viszont a szemembe vágta amikor azt hittem komolyabb lesz köztünk a dolog, hogy nem kellek neki mert egy kövér nővel nem mutatkozik stb...rosszul esett de elfogadtam...
A "szakítás" után nem jött meg a menzeszem, egy pozitív tesz és orvos után megtudtam terhes vagyok, elmondtam neki de nem érdekelte. Megtartottam, elfogadtam egyedül nevelem fel, a fiam egy éves minden boldogságom örömöm ő.
A szülés óta sok kilótól megszabadultam, és külsőleg is megváltoztam.
A fiam apja szerelmes üzenetekk bombáz, az utcán us megállított volna ha megálltam volna... nem írok vissza hisz számomra már senki.
Minek ír, keres ha nem kellettem neki?
21L
Hát a gyerekünket nem akarta látni akkor se most sem, tehát a feje lágya ha benőtt volna, ahogy itt meg lett említve a gyermeke felöl érdeklődne.
Naív akkor lennék ha elhinném, hogy komolyan mellénk áll és normális lesz ezentúl...
Azta...ez durva történet.
De komolyan egyáltalán nem érdekelte a gyerek?
A szülés óta sok kilótól megszabadultam, és külsőleg is megváltoztam.
---
Akkor mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!