Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akart többet találkozni? Mi lett vele?
Ilyen sem volt még, egy új városban vagyok egyetemen és egy csajjal facebookon megismerkedtünk, nagyon jól elbeszélgettünk, érdeklődött, kérdezett, elhívtam és el is jött egy forrócsokira, a randin jót beszélgettünk, arcra puszival váltunk el és h majd lesz next time.
Aztán nem írt úgy mint azelőtt, felhívtam rá 2 napra, hogy menjünk moziba, akkor olyan passzív hangja volt majd 2 nap múlva mikor hívom nem veszi fel. Nem volt olyan érdeklődő és 1 hétbe telt mire visszaírt h nem volt ideje válaszolni, persze a kérdésre nem válaszolt, semmit nem kérdeztem mi a baj, miért nem ír de semmi. Nem esett valami jól, aztán még írtam 2-3 alkalommal és mivel nem volt válasz unfriend-eltem.
Mit ronthattam el? Miért nem mondta meg vajon mi a baj? Lehet nem velem volt baja??? Ő másik egyetemre jár.
22/F
Honnan a francból tudjuk, hogy veled volt a baj vagy vele, de tényleg!?
Általában az emberek nem mondják meg szemtől pofába, hogy "Bocs, de nem jöttél be." (most az lényegtelen, hogy ez így helyes vagy se)
lehet nem meri elmondani hogy nem jössz be neki
vagy sosem volt még barátja és fél a dologtól
Sajnos ez a lekoptatás egyik verziója.
Tapasztaltam párszor...
Érdekes az, hogy elég ortopéd nőktől.
Az ember mindig azt gondolná, a randa nőknek megvan az önértékelése, de ezügyben sokszor tévedtem már.
Szánalmas vagy kérdező , ha ott is ilyen szavakat használtál,mint pl.next time,meg unfriend. Hát én is unfeiendtelek volna.
Magyarországon vagyunk ember,használj magyar szavakat!!! Ezzel nem leszel menőbb!!
most jövök egy másik kérdéstől, ott is ugyanígy viselkedett a csaj és ott is leírtam, h vannak olyan nők, akik úgy vannak vele, h nem fogják neked megmondani, h bocsi, nem tetszel élőben, hanem megvárják, míg észreveszed magad és lekopsz magadtól.
Mert megmondani, h nem tetszel, kínos, meg gáz, meg kellemetlen, kényelmetlen, szóval egy ilyen őszinte vallomáshoz azért kell tartás. Így aztán szeretnék megkímélni magukat ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!