Milyen oldal az a puncs.hu?

válasza:

válasza:1. Gazdag pasik/ők keresnek olyan fiatalokat, akik a pénzért eljárnak velük szórakozni, estekre, szexelnek, stb.
2. Olyan fiatal csajok/pasik, akik pénzért ezeket megteszik.

válasza:igen van! engem eddig csak kihasznaltak a ferfiak, mostmar en hasznalom ki oket.Egy 45 eves parom van aki akarmit meg tud venni nekem! Engem egyaltalan nem zavar ez, mert megalapozom vele az eletemet.Amit lassuk be mas luzer 19 evessel nem tudnek...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Meg mernéd adni a számlaszámod és a neved?Megéri egyáltalán?Nekem rámenőnek tűnnek a nők?Nem lehet,hogy csak azért akarnak levelezni,hogy minél több pénzért vegyél kreditet?
Randivonalat ismerem, de nem igazán jött be az oldal. Tinderhez telefonszámot kell megadni, amiről sokat nem tudok így nem akarok regisztrálni oda. Valami ötlet?
Jó társkereső oldalt/mobilos programot keresek. Lehetőleg ingyeneset, de hajlandó vagyok rá valami minimális összeget is fordítani. Pl. badoo-t próbáltam, de szinte kb. mindenért fizetni kell. Mit ajánlotok? Elsősorban komoly kapcsolatot keresek, de mindenre nyitott vagyok.
3 fajta tipusu ferfi van jelen.. 1. valoban gazdag, okos ferfi, lehet idos/fiatal/kozepkoru, a jo autojaval, szep hazaval levesz a labadrol es megfektet egy ejszakara, de anyagi "tamogatas" eszebe sincs 2. atlagos jovedelmu altalaban kozepkoru, hazas, szeretne egy...
Szembe jönne egy ilyen lány az utcán, nem is gondolnák róla az emberek, hogy prostituált. A férfiaknak manapság hogy van bizalmuk a nők felé párkapcsolat keresés közben, amikor bármelyik nőről kiderülhet, hogy prosti volt?
Meséljetek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!