Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A ti párotok is hordja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok is hordja a ruháitokat?

Figyelt kérdés

Nos én eléggé allergiás vagyok a ruháimra, magam mosom és vasalom őket, ezzel nincs is semmi baj, de kifejezetten rühellem ha a barátnőm minden kérdés nélkül felveszi őket.

Oké, ha reggel felveszi az egyik ingemet, az még akár szexi is lehet, de nem értem a miértjét. Az meg kifejezetten felb***sz, mikor hazaérek és a kedvenc pólómban takarít (holott tudja, hogy vannak un. játszós, pl kutyázós ruháim), vagy a boxereimben alszik, nem lenne gáz ha 1-2 darabot befogna, de rendszeresen pörgeti őket. Már párszor óvatosan céloztam rá, hogy zavar, de mindig veszekedést generál belőle, ha meg felhozom, hogy hozzon több ruhát, akkor meg azt mondja, hogy nem akarna még ide cuccolni, mert szerinte még nem tartunk ott...

Ez másnál is probléma? Vagy legalább előfordul?

2016. júl. 3. 18:47
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy szerencsére az idegesítő szokásaival ezzel be is zárul a kör. Emellett természetesen rengeteg jó és szerethető tulajdonságai vannak és mivel a hóbortom miatt szerintem én sem vagyok teljesen százas, úgy gondolom, hogy ez belefér :)
2016. júl. 3. 19:41
 12/28 anonim ***** válasza:
Jó, ez meg egy saját szokás. Meg kell mondani, hogy nagyon aranyos, hogy segíteni akar, de majd te elrendezed, mert megvan, hogy minek hol a helye. Én is el szoktam pakolni a párom ruháit, de ő ennek örül. Vannak a játszós pólói, meg vannak a normálisak. MEg persze az edzős cuccai külön, de ezeket én is tudom és eszerint rendezem. Ha megkérne, hogy ne csináljam, akkor nem csinálnám.
2016. júl. 3. 19:48
 13/28 opened paradise ***** válasza:
0%

Igen,de nekem egy egyáltalán nem baj.

Meg ő mindig elkéri.

2016. júl. 3. 20:16
 14/28 anonim ***** válasza:
47%

Nekem a párom egyszer felvette az egyik szent (ottani shopban vásárolt) Dallas Cowboysos mezemet. XXl-es méret, szóval bőven jó volt rá, de meglehetősen tájidegen látványt nyújtott benne, mivel azt sem tudja hogy az amerikai focit azt eszik-e vagy iszsák. :) De nem akadtam ki rajta. Mi nem hordjuk egymás cuccait. Igaz nem együtt élünk, de sosem vettem még fel a ruháit, az enyémek meg (néhány igen bő alvóspóló kivételével) nemigen az ő méretei. :D De nem zavart, egyáltalán nem

De szerintem kérdező te a bolhából csinálsz elefántot. Ha felveszi az egyik ingedet, akkor mégis mivan? Tehát ennyire ne legyél már beleszerelmesedve a cuccaidba. A párodról beszélünk, ha szeretitek egymást, akkor néh elnézitek egymásnak a dolgait. Egy jó párkapcsolatban fontos a kompromisszumkészség. Ezzel csak azt fogod elérni, hogy egy idő után elmarod magad mellől. Ha így lesz, akkor meg aztán senki nem fogja a szentséges ruháidat nyektetni.

24/l

2016. júl. 3. 20:53
 15/28 A kérdező kommentje:

Kedves 14-es!

Látom te csak a kérdést, illetve az alatta lévő magyarázatot olvastad el, de a többi hozzászólást (ami részben az enyém) nem. Javaslom, hogy legközelebb ezt tedd meg, akkor talán a további hozzászólásaid nem lesz olyan bugyutaság, mint a mostani. Mivel nem ismétlem önmagamat, így bővebben nem ragálok a hozzászólásodra.

2016. júl. 3. 21:28
 16/28 anonim ***** válasza:
27%

Inget én sem vennék fel, kivéve ha valami szerepjátékot játszanánk és ahhoz kell :D

Vettem már fel a barátom ruháit de indokolt volt, és ő ajánlotta fel. Magamtól nem venném fel. Indokolt alatt értsd: leöntött valamivel, kimostuk, addig ideadta egy pólóját. Vagy egy esküvő után nála kötöttünk ki még télen és szex után megéheztünk, és nem akartam meztelenül/bugyiban/melltartóban a konyhába lenni, így ideadja egy bemelegítőjét és pólóját. Boxer még nem volt rajtam:D Igazából inkább ilyen fordul elő, hogy szex után ha nincs nálam váltóruha, (valami laza rövidnadrág, póló, topp) akkor megkapom a bemelegítőjét stb. Bár azóta már van nála 1-2 cuccom ilyen esetre, valamint bugyik is, így ez se fordul már elő.

A kikészített ruháját biztos nem venném fel, meg azokat a pólókat se amik a kedvencei stb. Én is tisztában vagyok az otthoni cuccaival, meg mint írták előttem "játszós pólóival" és azokat kapnám magamra. Mást minek?

23/L

2016. júl. 3. 22:11
 17/28 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Nem. Max, ha úgy alszok ott, hogy nem terveztük, és akkor ad pizsamának valót, meg mondjuk egy pólót másnapra vagy ilyesmi. Volt már, hogy ideadta a sálját, pulcsiját, de szó nélkül nem szoktam felvenni. Nem lakunk együtt, és inkább ő jön hozzám, én ritkábban megyek oda, De valószínűleg akkor se nyúlnék az ő ruháiért, mert én se szeretem, ha kérés nélkül elveszi mondjuk a húgom az enyémet.

(Minden esetben kimosva, kivasalva visszaadtam mindent. Még a sálat is :D)

L

2016. júl. 3. 22:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Az inget nem értem, én utálnám, kényelmetlen :S Illetve boxer... azért az csak a tiéd. Van saját bugyim köszönöm. Én kínosnak érezném pl a folyás miatt.

Amúgy is egy férfinek az ing szent szerintem (öltönyüzletben dolgozok), nem 500db van belőle azért... és drágák a minőségiek. Az ing nem otthoni viselet, jó esetben még pluszba kötelező munkaruha...

Én csak egy pólót és egy boxert hordok amúgy pedig már 3éve együtt vagyunk :) De azt ő nyomta a kezembe, hogy ez mostantól a tiéd, azóta is az az élmény társul hozzá :D A pólót azért mert nem terveztem ottalvást még az első hónapokban, de a hó miatt maradnom kellett, az volt az első ottalvásom nála, a boxert pedig azért mert neki amúgy kicsi lett, csak felpróbálta, de akkor adta oda amikor nyáron nagyon meleg lett és nem volt nálam rövid naci otthonra és megjegyezte hogy hihetetlen cukin nézek ki benne :D

Egyébként meg annyi ruhával mentem mindig amennyi elég lesz, sőt mindig volt plusz 2-3bugyi nőknél ugye jól jön néha... De felső is +1 mindig ha leenném mert képes vagyok rá.

Azt tanácsolnám neked hogy nevezz ki neki egy-egy darabot, hogy az az övé, azt szereted rajta látni, szívesen neki adod, a illata miatt pl vagy valami jó szöveggel odaadod hogy érezze hogy szereted :) A többi viszont maradjon a sajátod! Azt legyen szíves tiszteletben tartani, drágák, szükséged van rájuk, erre allergiás vagy úgymond. Párom is amúgy, szín szerint vannak a ruhái, ő szereti eltenni hogy tudja hol van, mi van kimosva, de még a vállfákra is figyel, hogy ne nyújtsa ki őket. Nincs ezzel baj szerintem! Nem olcsó ruhákat vesz, hanem évekig akarja őket hordani, vigyáz rájuk, igényes dolog!

2016. júl. 3. 22:28
 19/28 opened paradise ***** válasza:
Ha a barátnőmnek cowboys meze lenne és is felvenném:D
2016. júl. 3. 22:31
 20/28 anonim ***** válasza:
68%
Úristen, mennyi baja van az embereknek. Más pasi örülne, hogy a barátnője takarítana rá, meg elpakolná a cuccait, de nem, te ezen ki vagy akadva. Ennyi erővel a barátnőd is kiakadhatna, hogy te miért bújsz belé. Gratulálok, idióta.
2016. júl. 4. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!