Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik gyűrű lenne erre a legalkalmasabb lánykérésre?
Párom kezét a saját születésnapomon kérem meg (nekem ez lesz az ajándék). Titan vagy wolfram karikagyűrűvel szeretném megkérni.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Ezek inkább simán karikagyűrűk. Ha megbeszéltük, hogy akkor házasodunk, akkor jó lenne, de én személy szerint valami nőiesebb gyűrűnek jobban örülnék ha meglepetés lánykérés lenne. Akár egy olcsó bizsu gyűrűnek is, a lényeg ott az lenne, hogy szép és az én stílusomat követi.
A párod inkább a puritán dolgokat szereti? Mert akkor lényegében mindegy melyik, majdnem ugyanolyanok.
(Kedves 2. válaszoló. Írtad: "Csak azért kérdezem, mert ezek jegygyűrűk, lánykérésnél általában eljegyzési gyűrűt szoktak adni."
Nem. Ezek karikagyűrűk.
A jegygyűrű szó az elJEGYzési gyűrűből jön. :-) )
Kérdező: Milyen ékszereket visel a barátnőd? Én azokhoz igazodva választanék.
Nekem az 1. és az 5. tetszik a legjobban, azok olyan klasszikusok. Illetve, ha barátnőd nem szereti a sárga arany színét, akkor a 6.
Ha hord ékszereket, akkor ahhoz igazítsd a színt. Pl. ha csak sárga aranyakat hord, nyakláncot, fülbevalót, akkor ne egy ezüst színű gyűrűt vegyél neki, mert nem fog a többi ékszeréhez illeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!