Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?
A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.
Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.
Hee??? Tudod előre,hogy meg akarnak kérni?? Mire jó ez a kettős könyvelés??? Mond meg a mittudoménkinek,hogy nem akarszvtőle semmit,ne fárassza magát lánykéréssel,aztán kezdj valamit a másikkal,akiről áradozol!
Mi ilyen bonyolult???
Nem értem... V bejelentette, hogy akkor én júliusban meg fogom kérni a kezed??? Ezt így hogy? :D
Vagy meglepi (amikor már úgy érzi a ffi hogy szeretné elvenni a nőt és érzi hogy a nő is igent mondana nagy valószínűséggel), vagy előre megbeszélik, hogy akkor eljegyzik egymást (bár én mindenképp az elsőre szavaznék).
De ez, hogy bejelenti, és nem megbeszélitek?! Érdekes nagyon..
Mi ilyen bonyolult???"
Mondjuk az,hogy a jövőm múlik ezen. Életem végéig azzal a férfival fogok élni,akit most választok. Nekem azért ez nem mindegy, és szeretném átgondolni,ami nem 2 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!