Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet visszautasítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.

Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.

2016. jún. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki mielőtt megtörténne a lánykérés, hogy bizonytalan vagy.
2016. jún. 21. 15:08
 2/61 anonim ***** válasza:
89%
vagyis V-vel képzeled el a jövőt. Kettesben mondd el neki az igazat. lehet kényelmetlen lessz, de még mindig jobb, mint elhallgatni az igazságot, és szenvedjen mindkét fél.
2016. jún. 21. 15:09
 3/61 anonim ***** válasza:
98%
Ha van benned cseppnyi tisztesség, akkor nem várod meg hogy megvegye a gyűrűt és beégesse magát mindenki előtt mikor ünnepélyesen megkérné a kezed, te meg nemet mondasz ! Ez borzasztó megalázó és rossz lenne neki.Most közöld vele ,hogy nem akarsz tőle semmi komolyabbat és szakítsatok.
2016. jún. 21. 15:10
 4/61 anonim ***** válasza:
86%

Hee??? Tudod előre,hogy meg akarnak kérni?? Mire jó ez a kettős könyvelés??? Mond meg a mittudoménkinek,hogy nem akarszvtőle semmit,ne fárassza magát lánykéréssel,aztán kezdj valamit a másikkal,akiről áradozol!

Mi ilyen bonyolult???

2016. jún. 21. 15:12
 5/61 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts, mert nem vagy őszinte.
2016. jún. 21. 15:14
 6/61 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem... V bejelentette, hogy akkor én júliusban meg fogom kérni a kezed??? Ezt így hogy? :D

Vagy meglepi (amikor már úgy érzi a ffi hogy szeretné elvenni a nőt és érzi hogy a nő is igent mondana nagy valószínűséggel), vagy előre megbeszélik, hogy akkor eljegyzik egymást (bár én mindenképp az elsőre szavaznék).

De ez, hogy bejelenti, és nem megbeszélitek?! Érdekes nagyon..

2016. jún. 21. 15:17
 7/61 A kérdező kommentje:
Nem jelentette be hogy megkéri a kezem. Csak tudom,érzem hogy ez fog történni. Sok jel arra utal. És nem szeretném 100%-ig elutasítani,szakítani meg végképp nem. Időre van szükségem,hogy válasszak.
2016. jún. 21. 15:20
 8/61 anonim ***** válasza:
91%
Elhiszem, hogy időre van szükséged, de legyél őszinte a párodhoz, különben nincs értelme együtt lenni.
2016. jún. 21. 15:22
 9/61 A kérdező kommentje:

Mi ilyen bonyolult???"

Mondjuk az,hogy a jövőm múlik ezen. Életem végéig azzal a férfival fogok élni,akit most választok. Nekem azért ez nem mindegy, és szeretném átgondolni,ami nem 2 perc.

2016. jún. 21. 15:24
 10/61 anonim ***** válasza:
81%
Az a vicc ,hogy a nők állandóan őszinteséget követelnek a férfiaktól,de ők képesek erre legkevésbé..
2016. jún. 21. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!