Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?
A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.
Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.
Ezt neked ki mondta hogy házasságot szeretnék? - Az eljegyzést házasság követi, annak a szándékát fejezi ki és 1-2éven belül az is lesz belőle általában. Különben semmi értelme csak a facebookra egy kép.. Hány éves vagy? Hanyadik kapcsolatod?
Egyébként egyszerű: elmondod hogy elbizonytalanodtál és nem akarsz most semmi komolyat, ha terve van, azt jegelje ,mert nem tudod mit érzel. A pasi reakciója is függ ettől: van aki ennél a pontnál kidob és van aki vár. Ha nem akarod hogy várjon rád akkor szakíts és kész.
Ha nem tudod elképzelni hogy megkérjen és vele élj együtt, együtt : egészségben-betegségben-szegénységben-válságban-jólétben-lassú internetkapcsolatban és egyebeknek amikről tudni kell beszélni (ez a legfontosabb!) akkor szakíts vele és kész. Börtönviselt, túl tudsz ezen lépni? Nem baj ha nem, nem mindenki tud de akkor ne húzd sem az ő sem a saját időd. Adj esélyt mindenkinek arra hogy megtalálja azt ami neki jó.
Sajnos ezeknek a vége vagy az hogy belemész olyanba amit nem akarsz és később emiatt rossz lesz az egész vagy két szék közé esel és egyik pasi se lesz...
Nem bűn ha megtetszik más, de onnantól hogy nem állsz ellen neki már veszett a kapcsolat. Ha szeretsz valakit akkor nincs aki elcsavarná a fejed, ha van akkor az a kapcsolat nem az igazi! Az igazság ha elmondod neki akkor 2 percig fáj neki, de őszinte voltál nem raboltad az idejét, de ha később derül ki más módon az nem fáj hanem dühítő és attól függően hogy miért ült, ne csodálkozz ha helyretesz esetleg elagyabugyál vagy megkeseríti az életed!
"elagyabugyál vagy megkeseríti az életed"
Eddig a mondatig még tetszett is amit írtál. Ne a saját kanjaitokból induljatok ki,meg nem kell a fantazmagória sem,hogy mi lesz velünk évek múlva,ezt senki nem tudhatja.
jesszus :D
na most kaptam sokkot :D
szóval nem is azzal van gondod, amit elkövetett, amiért börtönbe került, nem ez okozta a törést, hanem hogy nem volt veled, amikor fontod döntéseket kellett hoznod....
ilyen erővel, ha pl valami olyan munkára kellett volna külföldre mennie, hogy nem nagyon tudtok érintkezni hónapokig, akkor is ez lenne? :D
mégis milyen kapcsolat ez? ha valóban akkora életreszóló szerelem lenne, pár hónap távollét nem kéne, hogy "törés" meg probléma legyen...
"Ezt neked ki mondta hogy házasságot szeretnék?"
hát, egyik kommentedben azt írtad, most kell a két férfi közt döntened, kivel éled le az életed hátralevő részét :D
hát, egyik kommentedben azt írtad, most kell a két férfi közt döntened, kivel éled le az életed hátralevő részét :D
Még mindig az a kérdésem,ki említett neked házasságot? A fő kérdés sem házasságot sugall.. Köszi hogy olvastad.
Na mégiscsak írok még egyet.
Kérdezd meg magadtól: boldog vagy? Boldog vagy Te ebben a kapcsolatban, és le tud nyűgözni a srác (akárcsak a jelenlétével vagy mindegy mivel)? Ezt szeretnéd? Ő az akire Te vágysz?
Vagy épp esetleg V-vel lennél boldogabb? Ahogy látom ő le tud nyűgözni, de még friss az ismeretség.
Tegyél fel magadnak ilyen kérdéseket, próbálj meg választ találni és dönts.
Ahhoz meg tartom magam, hogy légy őszinte a kapcsolatodban.
I need a mask
Te már egyszer elköszöntél,és legyintve a tanácstalanságomra finoman kinevettél. Az a fránya rosszindulat mindig lelkifurdancsot szül,ugye ugye? Kössz a hozzászólást.
"Kedves" kérdező!
Én nem voltam veled rosszindulatú, annyit mondtam, hogy légy őszinte. Ez szerintem nem rosszindulat. Az utolsó hozzászólásomat is azért írtam, mert próbállak rávenni a Szerinted helyes döntésre. Az szerintem nem rosszindulatú kérdés, hogy boldog vagy-e a mostani párod mellett, vagy esetleg mással lennél boldog. De lehet én vagyok a hülye. Hidd el én is vívódtam ilyesmikkel, bár nem olyan szituban, mint te, de azt hiszem tudom, hogy miről beszélsz. Ezért mondtam, hogy ezeket a kérdéseket gondold át. Ebben hol van a rosszindulat? Azért "búcsúztam", mert úgy éreztem, hogy teljesen érthetetlen számodra amit mondok - nem rosszindulat ;) -, ezáltal értelmetlenné is vált, hogy hozzászóljak. Azért figyelemmel követtem a hozzászólásokat, mert érdekelt. Láttam egy olyan pontot, ahol talán érthetővé tudok válni, de nem volt igazam, ezáltal megint értelmetlen lett a kérdésem. Igen, lehet hogy én vagyok újra a hülye. De az is lehet, hogy mindenki hülye, csak én vagyok a villamos... Na mindegy, ez tényleg az utolsó hozzászólásom volt a témához, de ne várd, hogy bocsánatot kérjek amiért hozzászóltam.
Tartom magam ahhoz, hogy légy őszinte ;)
Mit gondolsz mit jelent az eljegyzés ha nem követi házasság? SEMMIT. Tiniplázacicákhoz hasonlóan: van gyűrű az ujjamon, bálványozzatok, ez jelenti azt hogy szeret! ENNYIT! Ha nem akarsz házasságot, akkor meg minek az eljegyzés? Akivel le tudnád élni az életed azzal maradj ennyi. A másiknak meg pápá. Nem kell kettőt hülyíteni, mert rossz vége lesz!
Egyébként meg Te nem adsz infót. Azt se tudjuk hány éves vagy, hanyadik pasid, mit követett el.
Ha valaki bántalmazott embert az veled is megteszi és ha hazudtál neki akkor ki tudja mit csinál, aki pedig Ennyire ragaszkodik hozzád ne hidd hogy nem szeretne visszakapni és ezért pl az új pasit megfélemlíteni, zaklatni téged.
Ilyen pasim nekem is volt hogy zaklatott hónapokkal a szakítás után mert felőrölte a kapcsolatot a sok vita, többször visszajött, de végleg szakítottam, erre megjelent a szüleimnél mert azt hitte megyek, leült hogy akkor megvár, a lépcsőházunk körül járkált, üzenetekkel zaklatta a párom, engem.
Nézz szét a világban hogy mi történik. A tinilányok eljegyzésben mérik a szerelmet, közben csalják a pasit és csodálkoznak hogy annyi agresszív, nőt lenéző, bántalmazásig fajuló (őszintén néha tényleg kijárna nekik egy maflás hogy tudják hogy ez nem így megy, legyen annyi gerinc hogy szakít ha úgy érzi hogy nem bízik benne, nem szereti stb !) pasi van!
Ha nem válaszolsz ilyen alap kérdésekre akkor innentől csak jöttél gerjeszteni a feszkót és szenvedsz a semmire. Sajnálni senki nem fog, senki se tart pisztolyt a fejedhez hogy maradnod kell valamelyikkel, a szabad döntésed, az is az volt hogy vele maradtál de vannak következmények is így!
Itt se vagy őszinte, egy névtelen oldalon, ahol kaphatnál kívülállóktól tapasztalatot, véleményt, segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!