Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet visszautasítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet visszautasítani a gyűrűt?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunkban történt egy törés,mindez 6 év után. Hónapokig nem láttam,de a szívem örökké az övé (nevezzük M-nek),nagyon szeretem mindezek ellenére,de valami meghalt bennem,ami szerelem szintre emelné a kapcsolatot. Lehet még menthető lenne,de nekem ahhoz idő kell. Viszont míg nem találkoztunk,megismerkedtem valakivel(nevezzük V-nek),akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne. Viszont júlisusban fogja megkérni a kezem M.

Nem tud semmit V-ről,azért sem,mert nagyon sokat vívódom még mindig. A család előtt nem szeretnék nem-et mondani,viszont igen -t sem,mikor megkéri a kezem. De mégis mit mondjak? Ami nem sértő,és amiből megérti hogy időre van szükségem,viszont a család sem kap infarktust,akik már évek óta erre az eseményre várnak.

2016. jún. 21. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy érzed hogy megkéri a kezed, így már értem.

Kicsit ellentétes dolgokat írsz..

"a szívem örökké az övé" (M);

"akivel el tudnám képzelni a jövőmet,nagyon is. Szárnyal a szívem,és tetszik hogy új lapokkal indulhatunk,tisztességes és becsületes embert ismertem meg benne." (V).

Gondolom az a "törés" elég súlyos dolog lehetett, ha emiatt valami meghalt benned. És ahogy a szavaidból kiveszem, V az az ember akit jobban tisztelsz, akiben jobban bízol, de M az akit a szíved szeret. Ész és szív harca, nem? Ha így van, próbálj meg túllépni rajtuk, és kezdj új életet, várd meg míg megismersz egy harmadik emberkét, akiben esetleg megvan minden, amire vágysz, és az eszed is meg a szíved is őt fogja választani. :)

2016. jún. 21. 15:45
 22/61 A kérdező kommentje:
Igen. Nekem a mindenem volt M. A törés nem egy harmadik miatt volt/van. Az durvább mint gondolnátok. Ne ítélkezzetek ilyen könnyen,és nem kell abból versenyt űzni,ki mer hamarabb nyersen fogalmazni.
2016. jún. 21. 15:51
 23/61 A kérdező kommentje:
Amíg a Férfi úgy gondolja hogy én vagyok neki az Igazi és az Egyetlen,addig semmi nincs halálraítélve!
2016. jún. 21. 15:54
 24/61 anonim ***** válasza:
92%
(71%-os vagyok) az a baj, hogy így, hogy nem tudjuk, mi pontosan az a törés, így nem tudunk véleményt alkotni. Végül is ezt neked kell érezned, hogy mennyire tört meg ez téged, és ha annyira, hogy nem tudnád vele leélni az életed, akkor engedd el. Viszont az új sráccal csak azért ne kösd össze az életed, mert ő tisztességes és rendes..
2016. jún. 21. 15:54
 25/61 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi válaszaimat továbbra is fenntartom, de a teljesség kedvéért írd le a teljes történetet.

Az utolsó hozzászólásból nekem az jön le, hogy az M tett valami csúnyaságot, amiért megharagudtál. Netán megcsalt?

Ha miatta bizonytalanodtál el, a válasz akkor is egyértelmű, ne várd meg az eljegyzést. Beszéljétek meg a dolgaitokat, különben az egésznek semmi értelme. Még annak a 6 évnek sem, ha nem tart ott a kapcsolat, hogy BÁRMIT meg tudtok beszélni.

2016. jún. 21. 15:55
 26/61 anonim ***** válasza:
100%
De amíg nem vagy őszinte, addig halálra van ítélve. 3 év után ezért dobtam az exem, mert nem volt őszinte, pedig az eljegyzést terveztem már. Nem az fájt, hogy megtett dolgokat, hanem az, hogy kussolt. Pedig a te esetednél alacsonyabb rendű volt a mi ügyünk.
2016. jún. 21. 15:57
 27/61 anonim ***** válasza:
87%

"Amíg a Férfi úgy gondolja hogy én vagyok neki az Igazi és az Egyetlen,addig semmi nincs halálraítélve!"

Mondd, hogy kamu, és csak húzok itt a népet.

Ez a mondat úgy hangzik, mintha te egy alárendelt nőszemély lennél, aki aszerint éli az életét, ahogy a pasi gondolja.

Egy kezdődő kapcsolat, amit két egyenrangú ember működtet, halálra van ítélve minden olyan esetben, amikor az egyik fél azt érzi, hogy valami nem az igazi.

Azért írtam kezdőkő kapcsolatot, mert a 6 év ellenére még igencsak gyerekcipőben jár ez az egész.

2016. jún. 21. 16:00
 28/61 A kérdező kommentje:
De mit mondjak el neki,hogy van más? Leszarja,teperni fog, kellek neki,szüksége van rám. Most ne őt sajnáljátok,hanem nekem segítsetek. A törés sok hónap letöltendő börtön büntetés volt.
2016. jún. 21. 16:00
 29/61 Noblesse Oblige ***** válasza:
92%

"Amíg a Férfi úgy gondolja hogy én vagyok neki az Igazi és az Egyetlen,addig semmi nincs halálraítélve!"... és a királykisasszony ellovagolr, a rózsaszín csillámunikornisán, a babarózsás naplementébe, hogy megkeresse a maga útját...

Bocs eltévesztettem a mesét! De ekkora netto baromságot már régen olvastam.

2016. jún. 21. 16:01
 30/61 anonim ***** válasza:
86%
Na jó, ez reménytelen, én feladtam skacok, sok sikert!
2016. jún. 21. 16:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!