Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány fős esküvője volt? Sokan visszamondták a meghívást?
Azért mondják vissza, mert egy 2-4 fős családnak egy esküvő+lagzi 80-150.000,- Ft-os kiadás. Főleg, ha nem abban a városban van, ahol a meghívott él.
Nekünk (2-en vagyunk) most egy esküvő 100e lenne (és ebből csak 20-30.000 a naszajandek). Visszamondom. Mert ennyi pénzem nincs. És ha lenne sem erre költeném. Ha nem tiszta, h ez hogy jött ki, levezetem.
No, akkor levezetem:
páromnak ruha (ő a férfi, neki kellene nadrág, ing, cipő) 20-25.000,-
230 km-re van, nincs autónk, oda-vissza: 18-20.000,-
szállás kb. 15.000,- (mivel egy olyan helyen szervezik, ahol senki sem lakik, semmilyen rokon)
naszajandek: 20-30.000,- (puccos lagzi lesz, elvárják...)
lánybúcsú: 20.000,- (útiköltség nekem 10.000, + egyéb költség)
És akkor én (a nő) nem mentem el fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz, nem vettem semmi új ruhát magamnak az esküvőre.
6ost nem értem. a párodnak nincs úgymond ünneplő ruhája, öltönye? miben megy a hivatalos eseményekre, netán temetésre?
egyébként egy esküvőre meghívott vendégnek nem muszáj végigjárni egy szépségszalont. otthon is lehet jó frizurát, szép körmöket, normális sminket feltenni, nem muszáj erre egy vagyont kidobni.
mi is voltunk már pár esküvőn, turiban vettem csinos ruhát, itthon belőttem a sérót, sminket. a párom magára senderítette a kis öltönyét (ami már érettségi óta megvan) , és elmentünk az esküvőre.
nem hinném, h azt számolják, h személy szerint ki mennyit dobott a menyasszonytáncba, hanem inkább örülnek, h sok vendég jelen volt jó hangulatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!