Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányok egész este ugyanabban a ruhában vannak, vagy csak a szertartáson van rajtuk az "egyen-ruha"?
Figyelt kérdés
Ha a menyasszony megszabja, hogy milyen ruhát szeretne a koszorúslányokon, akkor azt csak a szertartáson kell viselni, vagy a lagzin is?2014. máj. 6. 19:37
1/8 anonim válasza:
Általában a lagzin is, de sokszor láttam olyat, hogy a menyasszonyténc után átöltöztek.
3/8 anonim válasza:
Én egyszer voltam koszorúslány, akkor öltöztünk át, amikor a menyasszony.
4/8 anonim válasza:
Általában ugyanabba vannak, de legkésőbb éjfélkor átöltöznek.
De láttam már, hogy előbb átöltöztek, mert kényelmetlen volt nekik.
5/8 anonim válasza:
Én mikor koszorúslány voltam egész éjjel rajtam volt.
6/8 anonim válasza:
Én kisgyerekként voltam koszorúslány, akkor mindünkön az a ruha volt végig, csak az abroncsot vettük ki a hivatalos részek után.
De voltam olyan esküvőn is ahol éjfélkor a koszorúslányok saját koktélruhába bújtak. (itt idősebb koszorúslányok voltak)
7/8 anonim válasza:
Általában akkor öltöznek át, mikor a menyasszony menyecskeruhába. Nálunk volt lány aki odajött 11kor, hogy átöltözhet-e :) aranyos volt, hogy megkérdezte :) (én voltam a menya)
8/8 anonim válasza:
Elvileg addig illene koszorúslánynak lenni, még a menyasszony menyasszonyi ruhában van...mikor átöltözik öltözhetnek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!