Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?
Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?
Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!
Most miért ne sírhatnál? :)
A te esküvőd :)
Bevallom, en sirtam. A meghatottsagtol, a boldogsagtol, attol, hogy sok kuzdelem utan eljutottunk idaig, hogy hosszu evek utan egyutt van a csaladom. Nekem ez egy nagyon fontos dolog volt es szamomra, szamunkra sok minden valtozott tole. Nem ereztem rosszul magamat miatta, nem volt ciki, es a sminkem sem kenodott el, mert jol tettem fel.
Ha egyebkent is erzelgos tipus vagy, akkor ugyis fogsz pityeregni, ezt ne akard legyozni... a c"elzoviz" segithet ;)
Úgyse látja senki az arcodat, így akarva próbáld visszafojtani a sírásod, akárhogy torzul is az arcod :)
Könnyezni szabad... :)
Vagy reggel bőgd ki magad, és ne nagyon pótold a folyadékot, de azért ki ne száradj. Összeesni rosszabb mint bőgni.
Ha nem megy az elfojtása így se, akkor vigyél zsepit, és próbáld diszkrétre venni :)
Hát igen, szomorú, hogy ezt sokan így gondolják.
Meg hogy úgy is 50%, hogy elválok... kedvesek vagytok :D
Sajnálni tudom azokat, akik nem érezhetik azt, amit mi a párommal. 6 év után egyre jobban, mélyebben és máshogy szeretjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!