Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne bőgjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?

Figyelt kérdés

Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?

Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!

2014. máj. 12. 10:41
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
100%

Most miért ne sírhatnál? :)

A te esküvőd :)

2014. máj. 12. 11:14
 12/56 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó neki nem a normál sírással van a gondja hanem a fuldoklóstól. Azzal meg elrontana mindent. A sminkjét, a ceremóniát, meg mindent, nem tudna figyelni.
2014. máj. 12. 11:16
 13/56 A kérdező kommentje:
igen, sajnos én ilyen nagyon sírós vagyok.
2014. máj. 12. 11:16
 14/56 anonim ***** válasza:
93%
És? Gondolom nem egész nap fog sírni, hanem pl. a ceremónián. Most miért ne?
2014. máj. 12. 11:17
 15/56 anonim válasza:
100%

Bevallom, en sirtam. A meghatottsagtol, a boldogsagtol, attol, hogy sok kuzdelem utan eljutottunk idaig, hogy hosszu evek utan egyutt van a csaladom. Nekem ez egy nagyon fontos dolog volt es szamomra, szamunkra sok minden valtozott tole. Nem ereztem rosszul magamat miatta, nem volt ciki, es a sminkem sem kenodott el, mert jol tettem fel.

Ha egyebkent is erzelgos tipus vagy, akkor ugyis fogsz pityeregni, ezt ne akard legyozni... a c"elzoviz" segithet ;)

2014. máj. 12. 11:18
 16/56 A kérdező kommentje:
haha köszi a tippet.
2014. máj. 12. 11:21
 17/56 anonim ***** válasza:
37%

Úgyse látja senki az arcodat, így akarva próbáld visszafojtani a sírásod, akárhogy torzul is az arcod :)

Könnyezni szabad... :)

Vagy reggel bőgd ki magad, és ne nagyon pótold a folyadékot, de azért ki ne száradj. Összeesni rosszabb mint bőgni.

Ha nem megy az elfojtása így se, akkor vigyél zsepit, és próbáld diszkrétre venni :)

2014. máj. 12. 11:38
 18/56 anonim ***** válasza:
18%
hidd el nagyon szép az esküvő de utána... Ugyanúgy ébredsz fel rájössz semmi nem változott csak volt egy szép napod,másnap már ment az élet tovább és semmi változást nem érezni...Az esküvő csak régen volt nagy dolog hisz kiment a leány a szülői házból de ma csak egy papír ami fontos de nem fog hatalmas változás létrejönni.
2014. máj. 12. 11:39
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ez a nagy tanácsotok? Gondolja azt, hogy az esküvő semmit se ér...
2014. máj. 12. 11:57
 20/56 A kérdező kommentje:

Hát igen, szomorú, hogy ezt sokan így gondolják.

Meg hogy úgy is 50%, hogy elválok... kedvesek vagytok :D

Sajnálni tudom azokat, akik nem érezhetik azt, amit mi a párommal. 6 év után egyre jobban, mélyebben és máshogy szeretjük egymást.

2014. máj. 12. 11:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!