Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?
Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?
Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!
plusz a kérdező itt nyafog hogy miért nem értik meg közben ezt írta:
"Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!"
Én ezt írtam meg lehet kövezni XD
De látod! Van, akinek ez nem megy! Erről van szó!
Nagyon ügyes vagy, hogy ezt meg tudod csinálni, de nem te vagy az etalon, nem kell mindenkinek olyannak lennie, mint neked.
ezért írtam a végére hogy a saját esküvőjén azt csinál amit akar...
És a nem megy nálam nem számít az ember igenis fogja vissza magát és kész,ennyi erővel mindenki lehet bunkó mert nem tudja visszatartani az érzéseit.Ez nem Etalon hanem alap dolog amit már gyerekkorban el kell sajátítani.
De, van, ami csak úgy kijön. Nyilván ti olyanok vagytok, akik tudják kontrollálni ezt, ezért nem tapasztaltátok meg, de csak azért, mert valamit nem éltél át, nem lesz nem igaz.
Nem tudom, miért van ez az ellenségeskedés, hiszti meg rájátszás, amiről senki nem beszélt, de hát mindannyiunkat máshogy b@$ztak el a szüleink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!