Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogy ne bőgjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?

Figyelt kérdés

Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?

Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!

2014. máj. 12. 10:41
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
0%
Hát,mondjuk nőlj fel. Sírni normális is lehet kaár egy esküvőn,de fuldokolva bőgni,hisztériát csapni már nem. Max 14 évesen :D Ez egy ÖRÖMnap,nem egy nyálas tinifilm.
2014. máj. 12. 14:27
 42/56 anonim ***** válasza:

plusz a kérdező itt nyafog hogy miért nem értik meg közben ezt írta:

"Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!"

Én ezt írtam meg lehet kövezni XD

2014. máj. 12. 14:32
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
De ha valakiből így jön a sírás? Senki nem AKAR bőgni, ez olyan, ami megtörténik.
2014. máj. 12. 14:38
 44/56 anonim ***** válasza:
passz legutóbb nagyon rossz passzban voltam rossz híreket kaptam a dokitól is és rajtam van a vizsga stressz,majdnem elbőgtem magam de visszafogtam, mert a munkahelyemen nem bőgök és kész.elrontanám a többiek napját, nem kíváncsiak rá plusz lassítanám a munka menetét is. Nekem ment és a barátom esküvőjén is menne mert nem akarnám zavarni. A sajátján viszont azt csinál amit akar.
2014. máj. 12. 15:03
 45/56 anonim ***** válasza:

De látod! Van, akinek ez nem megy! Erről van szó!

Nagyon ügyes vagy, hogy ezt meg tudod csinálni, de nem te vagy az etalon, nem kell mindenkinek olyannak lennie, mint neked.

2014. máj. 12. 15:11
 46/56 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem az,hogy valaki fuldokolva zokog nem "csak úgy kijön" . Ezzel a saját napját teszi tönkre,nekem teljesen mindegy. Csak nevetséges így rájátszani valamire. El lehet érzékenyülni,sírni,de fuldoklós hisztirohamban bömbölni az ember saját esküvőjén nem lesz túl élvezetes (szerintem). Mégegyszer hangsúlyozom az itt válaszolóknak TELJESEN MINDEGY ,csak nevetséges és hülyeség ezzel elrontani egy boldog napot!
2014. máj. 12. 15:14
 47/56 anonim ***** válasza:

ezért írtam a végére hogy a saját esküvőjén azt csinál amit akar...

És a nem megy nálam nem számít az ember igenis fogja vissza magát és kész,ennyi erővel mindenki lehet bunkó mert nem tudja visszatartani az érzéseit.Ez nem Etalon hanem alap dolog amit már gyerekkorban el kell sajátítani.

2014. máj. 12. 15:14
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

De, van, ami csak úgy kijön. Nyilván ti olyanok vagytok, akik tudják kontrollálni ezt, ezért nem tapasztaltátok meg, de csak azért, mert valamit nem éltél át, nem lesz nem igaz.

Nem tudom, miért van ez az ellenségeskedés, hiszti meg rájátszás, amiről senki nem beszélt, de hát mindannyiunkat máshogy b@$ztak el a szüleink.

2014. máj. 12. 15:52
 49/56 A kérdező kommentje:
Egyébként amennyire tudtam, visszafogtam magam. Nem volt hangos, de magamban éreztem a remegést, a fojtogatást. De hangos nem voltam. Halkan fuldokoltam :D szóval nem rontottam el senki napját.
2014. máj. 12. 16:43
 50/56 anonim ***** válasza:
0%
Én jót buliztam, persze meghatódik az ember, de elég vicces lehettél ne haragudj, de a párod, hogy bírja?
2014. máj. 12. 16:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!