Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne bőgjem végig az esküvőt?
Idén férjhez megyek, és nemrég volt a legjobb barátnőm esküvője is. Azt kb. végigbőgtem, annyira meghatódtam, hogy a gyerekkori legjobb barátnőm férjhez megy. Mit tegyek, hogy az enyém ne fulladjon fuldoklásos bőgésbe? Annyira félek, hogy nem fogom kibírni... Tudom, kicsit lehet sírni, de amit az ő esküvőjén lenyomtam... szóval nem pityergés volt :D és még az igent sem tudnám kimondani. Szóval gondoljak valami poénosra, hogy ne sírjak ennyire?
Aki már férjnél van, mondjátok, hogy nem sírtatok a sajátotokon nagyon!
sokat ér az esküvő de nem annyit mint amennyit hisz, az esküvő egy szép dolog ahol két ember egyesül,de ha már előtte is együtt éltek akkor lényegében nem változott semmi. Az esküvőben csak az a jó hogy örömödet megoszthatod a családoddal és semmi több.
A házasság semmiben sem különbözik a szimpla együtt éléstől csak hivatalosan változik meg a dolog,inkább az ember csak élvezheti azt hogy ruhát vesz szervezkedhet,készülhet a nagy napra de bőgni nem bőgnék miatta,így legalábbis nem...
De talán, mondom talán eszedbe juthat, hogy nem mindenki olyan mint te :)
Talán van aki egy év múlva is könnyes szemmel nézegeti az esküvői fotókat, és még 30 év múlva is meghatódik :)
nem azt mondom hogy mindenki legyen olyan mint én és most is örömmel tölt el ha rágondolok de a fulladásos bőgés már szinte hisztinek minősül és az nem normális ha csak elpityeredne az megint más és senkit nem izgat egy pityergő menyasszony sőt azt mondják"de édes"
A kérdező ha így érzi jól magát akkor bőgjön senkit nem fog érdekelni akit igen az meg ne zabáljon a lagzin.
De a fulladásos bőgés amolyan pánik rohamnak nevezhető(nem az csak olyan hatást kelt)
28: EZ AZ, EZT A VÁLASZT VÁRTAM! :D :D
Remélem, így lesz nálam is :)
Amúgy ez nem pánikroham, csak kitört belőlem (lehet köze volt hozzá annak is, hogy éppen menstruáltam, és olyankor könnyebben eltörik a mécses).
ez a másik amit nem értek,sokan panaszkodnak a havi bajnál arra hogy érzékenyebbek,de nálam sőt a környezetemben sincs ilyen akkor is az ember bejár melózni és nem akadok ki semmin,ha mégis rám jönne valami nem engedem a felszínre törni. Mások miért nem tudják türtőztetni ilyenkor magukat?
nem a kérdezőnek szól de most már kíváncsi vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!