Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy rongyrázás lenne ez?
Figyelt kérdés
Nagy rongyrázás lenne ha az esküvőre olaszországból hívnék zenészeket? A Mediterranea Swing Band-re gondoltam, telefonon már elértem őket és szabadok lennének arra a hétvégére amikor az esküvő lenne. A feleségem rokonsága miatt aggódom kicsit, mert ők nem azt a társadalmi rendet képviselik mint az én családom, hogy nem e lenne nekik kellemetlen.2014. máj. 13. 10:34
1/25 A kérdező kommentje:
*még nem a feleségem, egyelőre csak a menyasszonyom
2014. máj. 13. 10:35
2/25 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy társadalmi rendet képvisel valaki? Indiában élsz a kasztrendszerben?
Az esküvőre hívnád őket Olaszországból, vagy a lakodalomba?
Ha neked fontos ez, anyagilag belefér, akkor mi a kérdés? Menyasszonyoddal beszéld meg, mert az a legjobb, ha a döntés ebben is közös.
4/25 anonim válasza:
Mindenki maga tudja, hogy milyen igényei vannak az esküvőjével kapcsolatban. Szerintem a menyasszonyod kérdezd meg első körben, aztán anyóséknak mondd el hogy ez számodra sokat jelentene. Ha ti álljátok anyagilag az esküvőt és nem anyósék akkor nincs semmi jelentősége hogy mit szólnak hozzá. Egy egyszerű falusi lagziban is bele lehet kötni az esküvői ruhák fazonjától kezdve a torta színétől mindenbe. Ott sem hiszen hogy teljes egyetértésben készülnek a nagy eseményre. Ha nem a feleséged rokonsága állja az esküvő anyagi részét akkor minden ok. A ti esküvőtök olyan legyen amilyet ti szeretnétek magatoknak.
5/25 anonim válasza:
Szerintem az esküvő pont a rongyrázásról szól. Ha nem így lenne, senki nem tartana. Ha szeretnéd, hogy ott legyenek hajrá, a menyasszonyod családjával nem feltétlenül kell közölni, hogy mennyit fizettél nekik.
Legyen olyan az esküvőtök, amilyennek elképzeltétek.
6/25 anonim válasza:
Miért kellene elmondani honnan jöttek? A kutya nem tudná meg ha nem mondjátok el.
7/25 anonim válasza:
Te most kinek akarsz megfelelni? Magadnak és a menyasszonyodnak vagy a rokonságnak? Mert ha magatoknak, akkor csinálj olyan lagzit amit ti akartok. Ha olasz zenekar kell, akkor hívd őket. Ha flamingókat akarsz a kertben akkor rendelj flamingókat. Ha fehér lovak kellenek akkor legyenek lovak. Mindegy, hogy a rokonság mit gondol erről, a te pénzed, a te napod.
8/25 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Tegnap volt a fókuszban egy cigány esküvő, na ahhoz képest semmiség lenne.
9/25 ivilicious válasza:
kit érdekel ,nem? azt hívsz meg,aki neked tetszik! ha neked az utcán zenélő csöves bácsi tetszik, akkor azt!
10/25 A kérdező kommentje:
azt hogy más társadalmi rendet képviselnek, azt arra értettem hogy anyagilag nem úgy állnak mint mi, de a családom szerencsére ebbe soha nem szólt bele, és tökéletesen elfogadták őket. Az esküvőt természetesen mi álljuk, csak azt nem tudom hogy nem lenne e kellemetlen nekik. Azt ugy is megtudják hogy nem magyarok a zenészek mivel nem beszélnek magyarul csak olaszul, így ha dalt akarnak kérni, azonnal tudják hogy nem magyarok. Menyasszonyomnak tetszik az ötlet, de a szüleinek még nem mondtuk hogy kiket szeretnénk a lagziba és ha netán azt mondanák hogy ők akarják fizetni, az kicsit gáz lenne mert majd 1,5 millió a díjuk.
2014. máj. 13. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!