Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek kell állnia az esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell állnia az esküvő költségeit, házasság esetén?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 13:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%

"A párnak illik"

Lótuszt! Nincs olyan, hogy illik! Pont ebben a témában nincs. Ami illetlenség az az, ha a fiatalok eldöntik, hogy a szülők segítsenek nekik anélkül, hogy ők felajánlanák.

Amúgy meg családi döntés.

Nálunk minden ilyen alkalommal összefog a család és segítünk egymásnak valamivel.

Ja, hogy ez egyesek szerint illetlenség? Teszünk rá. :)

2014. máj. 13. 14:17
 12/20 Őszödi Ferenc ***** válasza:
79%

Az adófizetőknek.

Igaz, Ráhel??

2014. máj. 13. 14:41
 13/20 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy gusztustalan beszólás volt.
2014. máj. 13. 15:20
 14/20 anonim ***** válasza:
79%
En nem tartom gusztustalannak! Annal inkabb igaznak...
2014. máj. 13. 15:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Erre szerintem nincsen szabály. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja és teheti. Persze ha az embernek megvan rá az anyagi keret, akkor nyilván kifizeti, de sajnos én pályakezdő vagyok és a párom is csak 2 éve dolgozik és így nincsen meg a keret az esküvőre. 2 tanús esküvő meg ki lett zárva, mert a rokonok, barátoknak rosszul esett volna, ha így intézzük el. Nálunk amúgy családi hagyomány, hogy a szülők fizetik az esküvő nagy részét és amit meg nászajándékba kapunk pénzt az a miénk lesz.

Azért mi kapjuk meg a pénzt, mert lakásra gyűjtünk.

2014. máj. 13. 15:48
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Annak, aki házasodni akar. Nem másnak kell programot és költséget gyártani, mindenki magának tervezzen be ilyen dolgokat!
2014. máj. 13. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:
A házasulandóknak.
2014. máj. 13. 19:15
 18/20 anonim ***** válasza:
41%
Általában a pár szülei állják a költségeket.
2014. máj. 13. 20:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a párnak kell fizetni,soha nem verném a szüleimre az esküvőm költségét.Mi szépen félretettünk rá,lehet hogy ehhez kellett némi idő,de tudom,hogy nem a szüleimet vertem költségekbe.Így is van elég dolog amire költenek miatta
2014. máj. 15. 23:36
 20/20 gabriell88 ***** válasza:
Mi szeptemberben házasodunk, eddig úgy volt, hogy csak 40 fős lesz,egy kis vacsorával,enyit szántunk rá a párommal.tehát úgy volt h ezt mi fizetjük, aztán lesz anyósomék azt mondták nem,mert ők legalább az egyik fiúknál nagy lagzit akarnak....szóval most leülünk és megbeszéljük mi legyen. Szerintem az a legegyszerűbb ha ti is leültök és megbeszélitek ki mit szeretne
2014. máj. 16. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!