Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek kell állnia az esküvő költségeit, házasság esetén?
"A párnak illik"
Lótuszt! Nincs olyan, hogy illik! Pont ebben a témában nincs. Ami illetlenség az az, ha a fiatalok eldöntik, hogy a szülők segítsenek nekik anélkül, hogy ők felajánlanák.
Amúgy meg családi döntés.
Nálunk minden ilyen alkalommal összefog a család és segítünk egymásnak valamivel.
Ja, hogy ez egyesek szerint illetlenség? Teszünk rá. :)
Az adófizetőknek.
Igaz, Ráhel??
Erre szerintem nincsen szabály. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja és teheti. Persze ha az embernek megvan rá az anyagi keret, akkor nyilván kifizeti, de sajnos én pályakezdő vagyok és a párom is csak 2 éve dolgozik és így nincsen meg a keret az esküvőre. 2 tanús esküvő meg ki lett zárva, mert a rokonok, barátoknak rosszul esett volna, ha így intézzük el. Nálunk amúgy családi hagyomány, hogy a szülők fizetik az esküvő nagy részét és amit meg nászajándékba kapunk pénzt az a miénk lesz.
Azért mi kapjuk meg a pénzt, mert lakásra gyűjtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!