Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért házasodjunk addig össze amíg nincs meg rá a pénz?
A vőlegényem fura mód sürgeti az esküvőt... Nekünk nincs rá pénzünk. A szüleimnek van félretett pénze, talán azt várja el, hogy ők fizessék?
ha megkérném őket tuti kifizetném... de én nem akarom őket ilyenre kérni.
Igen a lakodalomra gondoltam, bocsi :)
Már megkérdeztem, azt mondta akkor legyen 2 tanús az esküvő...de akkor meg a család megsértődne.
Most Te a vőlegényeddel akarsz összeházasodni, vagy a rokonságnak egy nagy, drága banzájt csapni?
Légy őszinte a vőlegényedhez!
Szerintem meg nem a lakodalom nagysága határozza meg, hogy mennyire jó egy házasság.
Ha neki megfelel a kis esküvő, és te csak a rokonok miatt akarnál nagy banzájt, akkor inkább legyen kicsi. Nem a rokonokért köttök házasságot, hanem kettőtökért.
Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy miért mondtál igent a lánykérésre, amikor még nem akarsz házasodni???
Ő nyilván azért kért meg, mert el is akar venni.
Mondhattad volna, hogy "ne, drágám, mert én nagy lagzit akarok és arra még nincs fedezetünk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!