Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meghívnátok őket az esküvőtökre?
Ismerem azt a fajta passzivitást, amiről a barátnőd beszél, sajnos ilyen vagyok én is. Már onnan sejtettem, hogy ez lesz a háttérben, amikor leírtad, hogy tanúnak hívott meg olyan valakit (téged), akivel viszonylag ritkán beszél és azt is a másik kezdeményezi.
Rossz, hibás, sehová sem vezető viselkedés ez, tapasztalatból tudom. Az oka nálam pl. az, hogy még a látszatát is nagy ívben kerülöm, hogy bárkire ráakaszkodjak, mert nem is biztos, hogy kíváncsi rám. Szóval egy fajta önbizalomhiány. Nem tudom, a barátnődnél is így van-e, de egy biztos, így nem érdemes élni, ha egy kicsit is társaságkedvelő valaki. Ezt úgy neki üzenem a távolból.
De az esküvő alatti hozzáállását nem értem. Oké, hogy valakinek nem könnyű felvenni a kapcsolatot másokkal, de ha már ott van, akkor nem értem, miért hanyagolja el ennyire?
Hogy meghívnám-e, az attól függene, hogy mekkora lesz a létszám, de ha jönnek barátok is, akkor én még egy esélyt adnék neki. Akár ott beszélgetnék vele erről.
Jó a kérdés! Én pár éve voltam egy régi barátnőm esküvőjén és sokat gondolkoztam, hogy meghívnám-e őt az enyémre. A válasz igen, még sok év után is, úgy hogy nem is beszélünk évek óta. Javarészt ő miatta, hisz én próbálkoztam, de mindig lemondta a találkozókat. Végülis ő már elvált, és ha úgy adódna én illemből elhívnám, mert ő is elhívott az ő nagy napjára.
Egyébként egyelőre ez még nem téma nálam amúgyse, ha úgy adódik, nem szeretnék nagy esküvőt, de pár barátot,ismerőst meghívnék.
Én még nem voltam olyan esküvőn egyébként, ahol bármennyit is bárki foglalkozott volna velem. Főleg nem az ifjú pár. Volt azoknak jobb dolga is mindi, mint a vendégekkel lenni. Szóval ezt kérdező, ne vedd magadra, mert tuti, hogy te se azt fogod csinálni, hogy mindenkihez odamész majd dumcsizni. 2-3 percekre meg felesleges is jópofizni a meghívottakkal, max a rokonokkal érdemes, hisz azokkal amúgyis tartja az ember rendesen a kapcsolatot.(remélhetőleg)
Szerintem hívd el, pláne, hogy nektek is belekerült pénzbe, hogy részt vegyetek az ő esküvőjén.
Én meghívnám. Én is ilyen vagyok, hogy általában nem én írok rá a másikra. Egyszerűen nem erősségem a FB kommunikáció. Élőben minden teljesen más, írásban nagyon sokszor félreértenek.
Erről még nem hallottam, hogy köszönőlevelet kell írni, akkor nálunk mind a 40 ember megsértődött. Bár mi kifejezetten hangsúlyt fektettünk arra, hogy mindenkivel beszéljünk kicsit a vacsorán, többször körbejártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!