Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tartanátok úgy esküvőt, hogy nagy a család és ezért nem hívtok meg mindenkit?
A barátom családja elég nagy, és náluk a kisvárosba úgy szokás, hogy kb. minden rokont meghívnak. Én voltam náluk 2 esküvőn 1 év alatt, de kb. semmilyen rokoni szál nem fűzte oda őket sem, csak vmi nagyon nagyon távoli max., de ők sem ismerték a háromnegyedét a vendégeknek. Szerintem az esküvőnek nem ez a lényege, h minden boldog-boldogtalant meghívjuk, hanem a családot és a barátokat, akikkel ünnepelni szeretnénk. Tehát én csak a szülőket, nagyszülőket (dédik ha élnek még), testvéreket, örömapa és anya testvérei és elsőfokú unokatestvéteket, keresztszülőket és a barátokat, meg természetesen mindenkinek a párját hívnám meg.
Viszont a barátom azt mondta, h náluk ebbúl sértődés lenne, mert úgyis megtudják és akkor abból nagy vita van. De kit érdekel? Sosem találkoznak velük, akkor meg kit izgat, h mit gondol más? Szerintem egy felnőtt ember felfoghatná, h az esküvő drága mulatság.
Mikor összejöttünk a barátommal (2 éve) azt mondta így viccesen, h ő sosem fog megházasodni, mert ennyi rokont meghívni nem lesz sose pénze. Ez kicst elkeseít, mert mint minden nő, én is esküvőről és gyerekekről álmodom egyszer. Nem rögtön gondolom, de olyan 28-29 évesen szerintem már lesz közös otthonunk stb. (most vagyunk 23 és 24 évesek).
Barátom tesója 2 évvel idősebb a barátomnál, de még ő sem kérte meg a bartánője kezét, pedig már több, mint 7 éve együtt van a barátnőjével, külön laknak már, mert ilyen fészekrakó programba vannak benne, h kaptak lakást és csak nagyon minimálisat kell fizetni érte, plusz van mindkettőnek rendes munkája stb.,
Szerintetek meg lehet egyszer győzni erről, h nem kell mindenkit meghívni? Amúgy sem szeretem a nagy tömeget és idegenek között nem szeretek lenni, az ő rokonai meg számomra idegenek. Ez a szúk családi kör + barátok is már megvan vagy 70-80 ember ha nem több, szerintem bőven elég.
Ha egyszer lesz eskuvom en nem szeretnem meghivni az unokatestvereimet es a csaladjukat. A kozepiskolas ballagasomra sem jottek el, még egy kartyat vagy egy csokit sem kuldtek, ott egy eletre elvagtak magukat... FACEBOOKON (!!!) a ballagasrol keszult kepem ala irt az egyik valamit es ennyi volt...
Ugyhogy a fene ott eszi meg őket. Ha egy eletre megsertodnek az sem erdekel :)
Szerintetek ez nagy baj?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!