Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért tanácsolják több évi együttélés után is sokan a fiataloknak, hogy még ne házasodjatok, először ismerjétek meg egymást?
Ja és 10-es.
Ezeket én is megkaptam itt, meg azt is, hogy most lehet boldog vagyok, de majd 15 év múlva is rákérdezne :D
Meg hogy megfogjuk egymást csalni, ez elkerülhetetlen, hasonlók.
40-60% közötti volt a válaszadó, ennyire emlékszem. Amúgy én 60% alatt megmondom őszintén nem nagyon adok a véleményekre. 60-90% között általában jóindulatú és tényleg segítő hasznos válaszok érkeznek, de 60% alatt rengeteg a kötekedő, a buta. Persze afelett is vannak ilyenek, de alatta szinte biztos.
Ez nem csak az együttélés időtartamától függ, hanem például attól, hogy mennyire van az ember tisztában önmagával, az igényeivel, no és persze hogy mennyire tudja felmérni a másikat. Ezek a képességek pedig általában egyenes arányban állnak az életkorral, így fiatalon valóban érdemes lehet többet várni, bár idősebben már ez nem feltétlenül igaz.
Persze ez csak az én véleményem, de saját magamból kiindulva eléggé megalapozottnak érzem. Ha 19 évesen igent mondtam volna az akkori barátomnak, 24 éves koromra már elvált asszony lettem volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!