Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem megcsalt egy nálam 20 évvel fiatalabb fitness modellel (nem vicc) és el akar hagyni?
10 évnyi házasság után a férjem az edzőteremben felszedett egy kislányt, aki a legnagyobb lányomnál 3 évvel fiatalabb.
A férjem 35, a lány 23.
Hiába mondja mindenki, hogy a lány ki fogja használni, többek szerint pedig biszexuális a kislány és egy 33 éves kétgyerekes anyába szerelmes évek óta.
Mi ilyenkor a teendő? Hajtsak a férjem után, vagy engedjem el, hátha visszatér?
16 évesen estél teherbe.Pfff.
Undorító vagy és még te szólod meg a férjed meg a csajt?
A mostani férjed a második "fogyasztás"?
Mi történt az elsővel?
Miert van az hogy egy megcsalas mindig benne KELL legyen a pakliban ?!! En a helyedben Kerdezo, igenis megprobalnam megmenteni a hazassagom (fokepp ha el tudok tekinteni egy felrelepes utan). Viszont ezt ti ketten kell megbeszeljetek, hogy a ferjed egyaltalan erdekelt-e meg a hazassagotokban.
Nem ertem amugy miert gond ha a no a nagyobb a ferjnel... Na es?:) mikor a ferfi nagyobb vagy 20 evvel, az ugye tokeletes :))))...
Kedves válaszolók!
Attól még, hogy van egy 26 éves lányom, nem egyenértékű azzal, hogy a férjemtől van, hisz ő még igencsak fiatal lett volna még akkor.
Özvegy vagyok, de ez már nem a kérdéshez tartozik.
Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok, mert akármennyire is viccesnek tűnhet, másnak ez egy magánéleti krízis.
Igen maradjunk a kérdésnél!
Én nem megcsaltam volna a nénit, hanem már rég ott hagytam volna!
Csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!