Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a férjetek majdnem egy évig szeretőt tartott?
20 éve vagyunk együtt, van egy 18 éves gyerekünk, aki jövőre már kirepül a fészekből, kollégiumba megy.
Igaz, hogy mostanában kicsit elhidegültünk egymástól. Havonta 1-2-szer szeretkezünk.
Pár évvel ezelőtt találtam egy gyanús sms-t a telefonjában (nem, nem kutakodtam benne, hanem utána akartam vinni és ott villogott), kimagyarázta magát, nagy nehezen megbocsájtottam neki. Állítólag semmi nem volt.
Az utóbbi időben túl gyakran járt az anyjához, legalábbis azt mondta, hogy oda megy. Vagy túl sokáig dolgozott. És pár napja fény derült arra, hogy közel egy évig kapcsolata volt egy 23 évessel (én 44, ő 46 éves). Még nem tudja, hogy tudom.
Mit tegyek? Hagyjam ott a fenébe? Iszonyú dühös vagyok rá!
Mit tennétek a helyemben?
Egy évig csalt és még gondolkozol mi legyen?
Számomra egy csók is megbocsájthatatlan lenne, ha társkeresőn írogatna másoknak.
Hűség mindenek előtt, ebben nincs bocsánat számomra.
elválnék mert becstelen volt.
ha csak 1 botlás lett volna, az megbocsájtható-főleg 20 év alatt.
ha szerelemes lenne valakibe,akkor hagynám elmenni és nem haragudnék hisz a szerelemmel nem lehet mit kezdeni
de ő nem szerelmes lett hanem becsapott hónapról hónapra
Az én Apukám 8 évig csalta Anyukámat :(
Úgy hogy közben kistesóm is született.(Anyukámtól)
Elváltak, 5 évig külön éltek. 1,5 éve újra összejöttek, azóta béke van.
Nem feltétlenül a válás a megoldás, de lehet egy kis szünetet be lehetne iktatni.
hát igen, a válás lenne a legegyszerűbb, nem?
de, hát 20 éve együtt vagytok, nem lehetne ezt megbeszélni? Lehet kapuzárási pánik volt, vagy akkor épp szeretett volna valami újat.
ha 5-10 év után lenne ez, ln is elhagynám. De 20 év az sok idő. Meg lehet ezt még menteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!