Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a férjetek majdnem egy évig szeretőt tartott?

Figyelt kérdés

20 éve vagyunk együtt, van egy 18 éves gyerekünk, aki jövőre már kirepül a fészekből, kollégiumba megy.

Igaz, hogy mostanában kicsit elhidegültünk egymástól. Havonta 1-2-szer szeretkezünk.

Pár évvel ezelőtt találtam egy gyanús sms-t a telefonjában (nem, nem kutakodtam benne, hanem utána akartam vinni és ott villogott), kimagyarázta magát, nagy nehezen megbocsájtottam neki. Állítólag semmi nem volt.

Az utóbbi időben túl gyakran járt az anyjához, legalábbis azt mondta, hogy oda megy. Vagy túl sokáig dolgozott. És pár napja fény derült arra, hogy közel egy évig kapcsolata volt egy 23 évessel (én 44, ő 46 éves). Még nem tudja, hogy tudom.

Mit tegyek? Hagyjam ott a fenébe? Iszonyú dühös vagyok rá!

Mit tennétek a helyemben?

2014. máj. 11. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Elválnèk.Akár hibás vagyok akár nem,akkor is..Azèrt van a szánk,hogy mindent meg tudjunk beszèlni.
2014. máj. 12. 08:33
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy évig csalt és még gondolkozol mi legyen?

Számomra egy csók is megbocsájthatatlan lenne, ha társkeresőn írogatna másoknak.

Hűség mindenek előtt, ebben nincs bocsánat számomra.

2014. máj. 12. 10:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tudnám megbocsátani. Ha 1 teljes évig mást kefélt, akkor 1 teljes évig hazudott sok mindenben neked. Az ilyennek nincs lelkiismerete. Ha egyszer megtette, megteszi máskor is, lehet, hogy megtette régebben is. Egy kósza numerát valószínűleg igyekeznék megbocsátani, mert szeretem a párom, de amikor valaki folyamatosan átcseszi a másik agyát és lavírozik két kapcsolat között titokban, na az nálam túlmegy minden határon. Bizonyára te is hibáztál valamiben, hogy így alakult (mármint hogy elhidegültetek), de ennek akkor sem az a megoldása, hogy félrekefélek....
2014. máj. 12. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:

elválnék mert becstelen volt.

ha csak 1 botlás lett volna, az megbocsájtható-főleg 20 év alatt.

ha szerelemes lenne valakibe,akkor hagynám elmenni és nem haragudnék hisz a szerelemmel nem lehet mit kezdeni

de ő nem szerelmes lett hanem becsapott hónapról hónapra

2014. máj. 12. 14:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit tennék?Hát nem nyivákolnék érte.Egy 23évessel nem venném fel a versenyt.Nem is miatta a párom miatt.Nehogy hadakozzak egy gazért.Mert 1év az nem egy kósza numera.A gyerek nagy,hopp innen enyém lenne az élet.Be bizonyítanám neki nem csak a 20éveseké a világ.44 évesen még nem kell eltemetkezni.Amugy meg ülj le szép nyugodtan,elemezd az elmúlt 20 évet.mit találtál?hamut..
2014. máj. 12. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Az én Apukám 8 évig csalta Anyukámat :(

Úgy hogy közben kistesóm is született.(Anyukámtól)

Elváltak, 5 évig külön éltek. 1,5 éve újra összejöttek, azóta béke van.

Nem feltétlenül a válás a megoldás, de lehet egy kis szünetet be lehetne iktatni.

2014. máj. 13. 08:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Tipli onnan.
2014. máj. 13. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:

hát igen, a válás lenne a legegyszerűbb, nem?

de, hát 20 éve együtt vagytok, nem lehetne ezt megbeszélni? Lehet kapuzárási pánik volt, vagy akkor épp szeretett volna valami újat.

ha 5-10 év után lenne ez, ln is elhagynám. De 20 év az sok idő. Meg lehet ezt még menteni szerintem.

2014. máj. 13. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!