Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szeretnék a mellemre egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék a mellemre egy tetoválást, de a párom nem engedi. Ez olyan nagy baj?

Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Nincs joga megtiltani, hogy mit csinálj a saját testeddel. A válasz alapján meg nem is magával a tetoválással van baja, hanem azzal hogy esetleg majd megnézik, ez meg aztán abszolút nem indok. Változnak az emberek, nem akar mindenki olyan maradni, mint a kapcsolat elején volt, új dolgok tetszhetnek meg neki és utálhat meg olyat amit régen szeretett, aki ezt nem képes megérteni az nőjön fel gyorsan. Nekem a párom a hajamon kattogott egy időben, levágattam a vállig érőt rövidre, majdnem fiúsra, nem tetszett neki én viszont imádtam. Egy ideig rendszeresen megjegyzéseket tett rá, végül én állítottam válasz elé, hogy vagy befogja, vagy ha ennyire utálja akkor keres más nőt, engem ne alázzon. Kiderült végül, hogy tetszik neki, csak szerinte joga van beszólogatni, mert egy nőnek hosszú haja legyen akkor is, ha jól áll neki a rövid. Szóval csinálj magaddal azt amit akarsz, ha szorult a párodba egy csöpp ész akkor elfogadja, ha nem akkor meg gondolj arra, hogy neked kell a saját testedben élned, az az első és legfontosabb hogy TE jól érezd magad benne. A párod csak ezután jön. A saját testeddel együtt élsz le egy életet, a férfiak meg jönnek-mennek.

(Annyit amúgy megjegyeznék, hogy ha mellkasra akarod, az jól mutat, de ha konkrétan mellre, az borzasztó ocsmány és el is fog deformálódni hamar.)

2014. máj. 13. 14:00
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is van tetoválásom, de ha újat szeretnék, és a párom azt mondaná, hogy őneki nem tetszene, akkor elgondolkoznék rajta, de ha az lenne az indoka, hogy mert "ne bámuljanak", akkor azon gondolkoznék el, hogy milyen pasit választottam.

Manapság, amikor minden 2. embernek van tetkója, mindenre okot ad, csak megbámulásra nem. A párod mániákusan féltékeny, és ráadásul még uralkodni is akar feletted.

2014. máj. 13. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem igaza van,ha meg később megbánod iszonyú fájdalmas eltávolítani. Nekem a vállamon volt 8 alkalommal lézerezték majd' besz@rtam,a melled még érzékenyebb. Ennyire fontos?
2014. máj. 13. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Nem féltésből nem akarja, vagy mert nem tetszenek neki ezek a dolgok, mert akkor érthető lenne, hanem birtoklási vágyból. Hogy ne vetkőzz le más ember előtt. Te tudod, mit kezdesz ezzel. Engem senki nem korlátoz abban, mit tehetek a saját testemmel és mit nem.
2014. máj. 13. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem olyan nagy baj. Ha nem akarja, hát nem akarja. Most te a férfi vagy, vagy a nő?
2014. máj. 13. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy a tetoválás zavarja, vagy az, hogy a melleden van?

Másik kérdés: te nő vagy? Mert akkor inkább azzal lehet baja, hogy valaki a "melleddel matat".

2014. máj. 13. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor tévedtem ezek szeirnt te vagy a nő. Hát én nőként ne mválallnám oda a tektót ,de nem iylen hülye indokkal,hogy bámulnák. A tetováló olyan mint a doki, ne mazárt mész oda,hogy fogdosson meg bámuljon, a párod is tudhatná. Mert ha csak ennyi az oka,akkor az nem indok a tetkó ellen
2014. máj. 13. 17:33
 18/18 mustafa33 ***** válasza:
Nem tudodm mitt hímeznének rád, de én biztos nem szívesen simogatnák egy kínai sárkányt vagy Csaknorrist. ☺
2014. máj. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!