Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért ilyenek gonoszak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek gonoszak a barátnőim? Vagy nekik van igazuk?

Figyelt kérdés

A férjemmel 8 éve élünk együtt. 4 éve született a fiunk, 1,5 évvel később az iker lányaink. Finoman fogalmazva is zűrös időszak volt 3 ilyen kicsi gyerekkel. Sokat hibáztunk és sajnos veszekedtünk, egymást hibáztattuk. Aztán én megelégeltem, megmondtam hogy vagy változtatunk vagy válunk. Sikerült nagyjából egyenesbe jönni.

Tavaly év végén visszajöttem dolgozni. Addig küzdöttem a túlsúlyommal, de aztán hirtelen leolvadtak a kilók.

na most a barátnőim szerint csak azért kellek újra a férjemnek, mert lefogytam és eddig biztos megcsalt és ha újra meghízok valami miatt akkor megint mást keres.

Miért kell ilyeneket mondani? Miért nem örülnek velem együtt annak, hogy sikerült rendbe tenni a házasságunkat?

2014. máj. 14. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gonosz, nem is barátnők az ilyenek.

Szerintem féltékenyek rád, mert lefogytál :)

2014. máj. 14. 15:02
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy MIÉRT kellesz újra a férjednek? Mi a baj azzal, hogy vékonyan újra jobban tetszel neki? Tudjuk, mivel jár a terhesség, szerintem inkább büszkének kellene lenned, hogy újra jó formában vagy. Őszintén, neked kövéren vagy izmosan tetszene jobban a férjed? Szeretheted attól, hogy kövér, de vallja be mindenki őszintén, hogy izmosan jobban kívánná. :)

Az meg, hogy megcsalt vagy nem, kizárólag kettőtökre tartozik, a barátnőidre kicsit sem.

Az meg, hogy keres-e mást, szerintem kettőtökön múlik, nem csak a súlyodon. Ha szar a kapcsolat, akkor is megcsalhat, ha csontsovány vagy.

Gondolom, a barátnőid nincsenek férjnél és nincsenek gyerekeik sem. Biztosan szakértők a témában...

2014. máj. 14. 15:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Amikor mentek a viták, mindig segítettek, nyugtattak hogy megoldjuk, hogy nincs senkije, hogy túl leszünk ezen stb.

Most meg ilyen ellenségesek a férjemmel... nem értem :-(

2014. máj. 14. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nem igazi barátnők!Kérdező szerintem barátkozz másokkal és remélem nem lesz több zűr a családoddal!
2014. máj. 14. 15:12
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor mentek a viták, mindig segítettek, nyugtattak hogy megoldjuk, hogy nincs senkije, hogy túl leszünk ezen stb. "

Nekem volt két ilyen "barátnőm". Ha látták a paldón vagyok, jöttek pátyolgatni, szánakozni, de amikor látták, hogy jól érzem magam és ÚRISTEN FOGYTAM IS, máris piszkálódtak, reménykedve kérdezték, hogy de ugye azért még mindig rosszul érzem magam, nem mennek a dolgaim...

Egyiket leépítettem már, másikat most fogom, de jobban érzem magam, mióta nem találkozom velük.

Próbáld ki.

2014. máj. 14. 16:35
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom. Végül is ők jobban látják, hogy mi van, és ha egy ember mondaná, én is azt mondanám, irigy, de ha többen...

Nekem senki nem kellene, hogy mondja, magamtól gondolnám azt, hogy ha kövéren veszekszik velem, soványan meg nem, hogy csak ennyi volt a problémája.

2014. máj. 14. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet külső szemlélőként jobban (át)látják a kapcsolatotokat, jobban látják a férjed reakcióit mint te aki jelenleg örül, hogy rendbe jött a kapcsolatotok és közben lehet kicsit elvakultan vélekedsz róla ők meg kívülállóként lehet reálisabban látják a férjedet. Szóval ha tényleg jó barátnők akkor érdemes elgondolkozni azon amit mondanak, ha meg csak irigyek és rosszindulatúak akkor meg le kell sz@rni őket. EZt te tudod csak mennyire jó barátnők.
2014. máj. 14. 16:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem azóta jöttek rendbe a dolgok. Előbb egyenesbe kerültünk és utána fogytam le.
2014. máj. 14. 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez akkora divat lett mostanában! Nézz csak körül itt, némelyik kérdésben a válaszok közt: a társadalom nagy része olyan szinten áll, hogy azt hangoztatja, hogy egy nem teljesen tökéletes alakú, vékony nő már nem tetszhet a férjének, barátjának, már nem is szeretheti és szinte minden párkapcsolati probléma alapja az, ha a nő nem karcsú. Kivéve persze, ha lefogy és modell alkatot kreál magának. Ezzel majd minden probléma megoldódik.... Persze csak addig, amíg fel nem szalad egy-két plusz kiló. No comment.

Én nem hallgatnék ezekre a "barátnőkre", sőt nem is tekinteném őket a barátaimnak. Inkább legyen kevesebb barátod, de ők igazi barátok legyenek, ne ilyen sekélyes, felszínes, buta, rosszindulatú savanyú uborkák. :)

2014. máj. 14. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!