Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mivel töltötök egy hétközna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel töltötök egy hétköznap estét?

Figyelt kérdés
Most fogok összeköltözni a pàrommal ès fèlek hogy tùl unalmas leszek neki... sajnos ez a rögeszmèmmè vàlt mert az elõzõ pàrom a vègèn elhitette velem hogy minden OK pedig igazàból borzasztóan ràmunt...
2014. máj. 16. 19:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Mi a radioaktív izotópokat vizsgáljuk. Üdv: Curieék
2014. máj. 16. 19:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

- főzés/közös vacsi otthon

- dvd

- társas

- vacsora házon kívül

- mozi

- séta

- olvasás

- vagy csak különvonulni néha, az is kell

2014. máj. 16. 19:58
 3/21 anonim válasza:
20%
Hússal, majd főzöm 2 órán át forrásban lévő vízben egy nagy fazékban.
2014. máj. 16. 20:01
 4/21 anonim ***** válasza:
41%

Netezünk, animét/filmet nézünk, játszunk (azt is gépen), teázunk/borozunk, a párom esetleg az egyik kedvenc animéje alapján írt mágikus lányokról szóló, fringe crossover irományát javítgatja... Ő többnyire az ő szobájában, én az enyémben, de gyakran találkozunk, nem unjuk egymást. Inkább az lehet gond, hogy ő nem olyan beszédes és önkifejező fajta, mint én, szívesen beszélgetnék mélyebben és többet, de azért igyekszik s megvagyunk. Persze csinálunk egyéb dolgokat is, a házon egy ideje mindig kell csinálni valamit, főzni is szoktunk :)

Szórakoztatni a másikat nem muszáj, bár nálunk gyakran megtörténik :D

2014. máj. 16. 20:03
 5/21 anonim ***** válasza:
35%

Hát basszus, menjetek el esténként koncertekre, rengeteg pub van, ahol van élő zene, mozi, színház, múzeum, strand, kirándulás, TV-zés, beszélgetés, társasjáték (vagy hagyományos vagy felnőtteknek :)))

LOL :) Hogy lehet unatkozni???????

2014. máj. 16. 20:04
 6/21 anonim válasza:
33%
Töltött parika
2014. máj. 16. 20:05
 7/21 LiEli ***** válasza:
100%

Amikor hosszú, nehéz napom van akkor legtöbbször olvasok, internetezek, rajzolgatok, semmi megterhelő. Ha nem vagyok nagyon kipurcanva a munkától, akkor kutyázok (hosszú séta, sok sok játék, stb), videojátékozom a párommal, kipróbálok új főétel/süti recepteket.

Hozzátenném még, hogy nincs rosszabb, mint egy szemét ex, aki elhiteti veled, hogy nem vagy elég jó, ez pedig megbélyegzi a jövőbeli kapcsolataidat.

Próbáld meg elfelejteni mindazt amit a volt barátod a fejedbe ültetett. Annak sosincs jó vége, ha azt hiszed kevesebbet érsz, mint valóban.

Tisztítsd ki a buksidat, nyiss teljesen új fejezetet az életedben, légy magabiztos, és add önmagad.

Sok sok sikert az együttéléshez! :)

LiEli (23 éves nő)

2014. máj. 16. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Munka után? Haza megyünk, főzünk/Tv-zünk/szexelünk/pihenünk. Néha-néha elmegyünk találkozni a barátainkkal. Én nem tudok unatkozni.
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Filmet nézünk, kajálunk, iszogatunk, kis hancúr, kis szex, bolondozás.

Ha meg megyünk is valahova, akkor mozi, séta, "kocsma" de nem az az alkesz, hanem ilyen bár féle.

10/21 anonim ***** válasza:
88%

Netezés, néha tàrsasjàték....én kimozdulnék, de a pàrom nem, ugyhogy marad a netezés.

Szerintem beszéljetek erröl! Kérdezd meg, milyen tipus!

2014. máj. 16. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!