Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel töltötök egy hétköznap estét?
Figyelt kérdés
Most fogok összeköltözni a pàrommal ès fèlek hogy tùl unalmas leszek neki... sajnos ez a rögeszmèmmè vàlt mert az elõzõ pàrom a vègèn elhitette velem hogy minden OK pedig igazàból borzasztóan ràmunt...2014. máj. 16. 19:54
21/21 anonim válasza:
Az én házasságom sajna unalams,sehová sem megyünk, még strandra sem, sőt sétálni sem, indokolva, hogy "egész héten dolgozom,szabadnapmon otthon maradok." Hozzáteszem, hogy én is dolgozom .Csak dolgozunk,folyton itthon ülünk, semmire sincs pénzünk.Ha szeretnék sétálni(, akkor rendszerint kikosaraz, fáradtságra hivatkozva. Hazajön, beül a gép elé, és el sem jön onnan egész estig. Olyankor szólni sem lehet hozzá mert úgysem hallja meg.Még szivleszterkor is otthon ültünk, mert ő nem volt hajlandó elmenni velem szórakozni. Néztük a kabarét a tévében, mint a nyugdíjasok...Pedig budapestiek vagyunk bőven lenne lehetőség.Persze én elfogalom magam,meg eljárok néha barátnőkkel,de kellenének a közös programok is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!