Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mivel töltötök egy hétközna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mivel töltötök egy hétköznap estét?

Figyelt kérdés
Most fogok összeköltözni a pàrommal ès fèlek hogy tùl unalmas leszek neki... sajnos ez a rögeszmèmmè vàlt mert az elõzõ pàrom a vègèn elhitette velem hogy minden OK pedig igazàból borzasztóan ràmunt...
2014. máj. 16. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
28%
Senki sem érti a poént : (
2014. máj. 16. 20:23
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Semmivel. Állandóan délután,este, és/vagy éjszaka kell dolgozni. Gyűlölöm a vendéglátást,és mindig irigykedem mikor olvasom,hogy mások már 4-5kor otthon vannak és van idejük társasozni,beszélgetni,filmezni .=( de nem nyavajgok többet:D

Mi max megnézünk 1-2 rész spongyabobot,tusolunk,fogatmosunk és alvás.

2014. máj. 16. 20:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

főzés

közös vacsi

összebújva tévézünk,beszélgetünk,stb.

közösülünk

alszunk

2014. máj. 16. 20:38
 14/21 anonim ***** válasza:
37%

11-es én értettem a poént. :)

Ment is a zöld :)

2014. máj. 16. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

"Hát basszus, menjetek el esténként koncertekre, rengeteg pub van, ahol van élő zene, mozi, színház, múzeum, strand, kirándulás, TV-zés, beszélgetés, társasjáték (vagy hagyományos vagy felnőtteknek :)))

LOL :) Hogy lehet unatkozni??????"

Kedves 5-ös válaszoló, nem mindenki Budapesten él ám, sőt, bármilyen hihetetlen, vannak olyan emberek, akik még csak nem is városban élnek :) Kisebb településeken sokszor se színház, se mozi, se pub, koncert, élő zene végképp nincs. És ehhez nem is kell az ország egy elhagyatott csücskében élni, nálunk is ez van, Budapesttől 40 kilométerre.

Ettől függetlenül sosem fogom megérteni, hogy tud egy pár két tagja egymás mellett unatkozni. Annyi mindent lehet csinálni... beszélgetni, játszani, filmezni, vacsit főzni, sétálni, ne adj isten szexelni...

Egyébként kérdező, ne akard mindig görcsösen szórakoztatni a párodat, mert - minden rossz szándék nélkül - az idegeire fogsz menni. Neki is, neked is kell pár nyugodt perc vagy óra, nem kell mindig nyüzsögni. Ha egy estét a kanapén töltesz, mondjuk olvasással ahelyett, hogy őt szórakoztatnád, attól még nem leszel unalmas :)

26N

2014. máj. 16. 20:49
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Én az estét alvással mert másnap mennem kell melózni.
2014. máj. 16. 21:07
 17/21 anonim ***** válasza:
57%

Mindig mas...

Hétfő: este 9re estem haza, áthívtuk a szomszédot,mdumáltunk 1,5 őrát, megittunk egy üveg bort..

Kedd: nagyon fájt a fejem, így rávettem a férjeme,mhogy mujjon mellém már 8 kor, szerelmeskedtünk( az sosem unalmas) ez azért érdekes, nem mintha máskor nem szexelnénk, hanem mert ennyi volt az este, elaludtunk reggelig..

Szerda: tanultam másnapra, plusz a vizsgámra majd olvastam, férjem készült egy fellepésére..

Csütörtök: férjem 8ra este ment fodrászhoz...én addig megfőztem...boroztunk kicsit, netezem, beszélgettünk,én elaludtam, ő készült a fellépésre..

Ma: túlvagyunk a vacsin már, most netezünk, ma már nem tanulok..filmezést tervezünk

Szex még nem lesz pár napig ;-)

Amúgy általában:

Beszélgetünk, ezt minden este

Filmezünk, netezünk, szerelmeskedünk, főzünk, néha társasozunj.. Heti1-szer minimum baráttal találkozunk...

Nem unalmas...amikor aznlenne, akkor találunk programot...

Nyáron egy sörrel mindig kiülünk a parkba.. Vagy sétálunk, vagy görkorizunk, nyáron gyakran éjjel megyünk bevásárolni a T.-ba télen kucorodunk a takarő alatt...

Együtt sosem unalmas

2014. máj. 16. 21:22
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Lehet unalmas, hiàba vagy te pörgös, ha a partner jobban szeret otthon ülni...
2014. máj. 16. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindig adja magát, lehet épp tv-zés, vagy elmenni valamerre, sose volt belőle gond.
2014. máj. 17. 00:23
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Az igazi nem fog rádunni, akármilyen lehetősėgetek is adódik vagy nem adódik programra. Ha meg a "nem igazi" un rád, akkor meg úgyis mindegy...
2014. máj. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!