Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mivel töltötök egy hétköznap estét?
Semmivel. Állandóan délután,este, és/vagy éjszaka kell dolgozni. Gyűlölöm a vendéglátást,és mindig irigykedem mikor olvasom,hogy mások már 4-5kor otthon vannak és van idejük társasozni,beszélgetni,filmezni .=( de nem nyavajgok többet:D
Mi max megnézünk 1-2 rész spongyabobot,tusolunk,fogatmosunk és alvás.
főzés
közös vacsi
összebújva tévézünk,beszélgetünk,stb.
közösülünk
alszunk
11-es én értettem a poént. :)
Ment is a zöld :)
"Hát basszus, menjetek el esténként koncertekre, rengeteg pub van, ahol van élő zene, mozi, színház, múzeum, strand, kirándulás, TV-zés, beszélgetés, társasjáték (vagy hagyományos vagy felnőtteknek :)))
LOL :) Hogy lehet unatkozni??????"
Kedves 5-ös válaszoló, nem mindenki Budapesten él ám, sőt, bármilyen hihetetlen, vannak olyan emberek, akik még csak nem is városban élnek :) Kisebb településeken sokszor se színház, se mozi, se pub, koncert, élő zene végképp nincs. És ehhez nem is kell az ország egy elhagyatott csücskében élni, nálunk is ez van, Budapesttől 40 kilométerre.
Ettől függetlenül sosem fogom megérteni, hogy tud egy pár két tagja egymás mellett unatkozni. Annyi mindent lehet csinálni... beszélgetni, játszani, filmezni, vacsit főzni, sétálni, ne adj isten szexelni...
Egyébként kérdező, ne akard mindig görcsösen szórakoztatni a párodat, mert - minden rossz szándék nélkül - az idegeire fogsz menni. Neki is, neked is kell pár nyugodt perc vagy óra, nem kell mindig nyüzsögni. Ha egy estét a kanapén töltesz, mondjuk olvasással ahelyett, hogy őt szórakoztatnád, attól még nem leszel unalmas :)
26N
Mindig mas...
Hétfő: este 9re estem haza, áthívtuk a szomszédot,mdumáltunk 1,5 őrát, megittunk egy üveg bort..
Kedd: nagyon fájt a fejem, így rávettem a férjeme,mhogy mujjon mellém már 8 kor, szerelmeskedtünk( az sosem unalmas) ez azért érdekes, nem mintha máskor nem szexelnénk, hanem mert ennyi volt az este, elaludtunk reggelig..
Szerda: tanultam másnapra, plusz a vizsgámra majd olvastam, férjem készült egy fellepésére..
Csütörtök: férjem 8ra este ment fodrászhoz...én addig megfőztem...boroztunk kicsit, netezem, beszélgettünk,én elaludtam, ő készült a fellépésre..
Ma: túlvagyunk a vacsin már, most netezünk, ma már nem tanulok..filmezést tervezünk
Szex még nem lesz pár napig ;-)
Amúgy általában:
Beszélgetünk, ezt minden este
Filmezünk, netezünk, szerelmeskedünk, főzünk, néha társasozunj.. Heti1-szer minimum baráttal találkozunk...
Nem unalmas...amikor aznlenne, akkor találunk programot...
Nyáron egy sörrel mindig kiülünk a parkba.. Vagy sétálunk, vagy görkorizunk, nyáron gyakran éjjel megyünk bevásárolni a T.-ba télen kucorodunk a takarő alatt...
Együtt sosem unalmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!